APPARTEMENTEN DE COUTER

In West Zeeuws Vlaanderen, te midden van de akkers en de natuur, vlakbij de dorpjes Retranchement, Cadzand en de badplaats Cadzand-Bad vindt u appartementen en  minicamping De Couter. Een geweldige plek om vakantie te vieren met familie en/of vrienden.

Een appartement op de Couter staat garant voor een zorgeloze vakantie. U heeft de keuze uit vier luxe vakantieappartementen: De Zwinkokkel (6 personen), Het Bolwerk (2 personen), De Hooiruif (3 personen) en De Grens (6 personen). Elk appartement heeft een eigen hedendaagse inrichting, waarbij vooral de grote foto’s aan de wand in het oog springen. Vanzelfsprekend ontbreekt het u aan niets. De keuken is volledig ingericht.

De perfecte bedden garanderen een goede nachtrust. Ieder appartement heeft een eigen badkamer en toilet. Elk appartement heeft een gezellige zithoek en een fijne tafel om aan te eten, om spelletjes te spelen of om aan te kunnen werken. Buiten zitten kan natuurlijk ook. U heeft dan meteen een mooi uitzicht over de akkers. En bij hoogwater ziet u de grote vrachtschepen vanaf de Noordzee de Westerschelde opvaren. Kijk bij elk
appartement voor een lijst met alle voorzieningen.

Ontdek de rijke historie van de Zwinstreek met mooie dorpjes en stadjes, met de dijken en de duinen, met Vlaamse steden op fietsafstand. Ontdek dat sportief, cultureel en culinair genieten hier volop mogelijk is. Ervaar zelf dat de stranden nergens schoner, rustiger en zonniger zijn dan hier! En dat allemaal binnen tien minuten van De Couter!

Verblijven op De Couter is ultieme basis om te genieten, energie te verzamelen en alle zintuigen weer eens aan te spreken.

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de actuele tarieven en eventuele arrangementen.


Contact
De Couter minicamping / appartementen
Fam. Buysse – Vercouteren
Groeneweg 1
4525 LV Retranchement

Telefoon: 0117-391245
E-mail:
 info@decouter.nl
Website:
 www.decouter.nl
Volg De Couter ook op Facebook en Instagram.


Hieronder ziet u een sfeerimpressie van de appartementen.