RECREATIEBRDRIJF WIM KOPPEJAN

In Zoutelande, vlak bij het duin en strand van Walcheren, verhuurt recreatiebedrijf Wim Koppejan ruim dertig vakantieaccommodaties verspreid over vier locaties.

Er is keuze uit huisjes, woningen, bungalows en appartementen. Ook verhuurt Recreatiebedrijf Wim Koppejan fietsen. De accommodaties zijn van alle gemakken voorzien zodat u optimaal kunt genieten van uw verblijf.

Het ruim vijf kilometer lange strand van Zoutelande, wordt samen met het strand van Dishoek en Westkapelle, de Zeeuwse Rivièra genoemd, naar de befaamde Zuid Franse kust. Dit omdat er weinig andere Nederlandse stranden op het zuiden zijn.
Zonaanbidders krijgen zeker waar voor hun geld. De witte zandstranden zijn goed onderhouden en zelfs toegankelijk voor rolstoel en kinderwagen. Ook zijn er faciliteiten als douches, toiletten, kleedhokjes en eerste hulpposten.

Het meteen achter de dijk gelegen Zoutelande
is een van de zonnigste plaatsen in Nederland en behoort tot de meest bezochte badplaatsen aan de Zeeuwse kust. U vindt er gezellige terrasjes, restaurants en pubs. Als de zon op het plein in het centrum schijnt is er geen betere plaats om even tot rust te komen dan op een terrasje. Dankzij de uitgebreide middenstand is Zoutelande ook een leuke plaats om te winkelen.
En kijkt u liever naar de zee? Haal dan een frisse neus op de promenade.

Het prachtige Walcheren is dé ideale plek om uit te rusten en te genieten van uw vakantie. Het pittoreske eiland is dankzij zijn vele fietspaden, historische stadjes, bossen, duinen en haast onmetelijke stranden ideaal voor een prachtige wandel- of fietsvakantie.

Zoutelande, een stukje Nederland met mediterrane inslag, voor de rustzoekende en de actieve bezoeker.

Aanbieding
Zeer
scherpe tarieven. Telefonisch boeken via onder vermelde contactgegevens.

Contact
Recreatiebedrijf Wim Koppejan b.v.
 Duinweg 91
4374 EC Zoutelande

Telefoon: 0118-561333
E-mail:
verhuur@Koppejan.nl
Website:
https://www.koppejan.nlSfeer impressie accommodaties.