VAKANTIEPARK DE BOOMGAARD

Vakantiepark de Boomgaard is een mooi en gezellig familiepark van deze tijd met veel
voorzieningen voor 
jonge gezinnen en 50 plussers zoals bijvoorbeeld een waterspraypark en specifieke zwemtijden voor volwassenen. Een echt familiepark dus.


Het park biedt verschillende zeer compleet ingerichte rookvrije chalets voor de verhuur welke geschikt zijn voor 4 tot maximaal 7 personen.
Als er niet teveel wind staat is het bij de chalets op de stenen toegestaan om te barbequen. Een BBQ dient u dan zelf mee te nemen. Ook zijn alle huurchalets voorzien van een modem, waarmee u gratis verbinding heeft met internet.

Bezoekers zijn van harte welkom. Willen de bezoekers blijven overnachten? Dit is mogelijk tot het maximum aantal personen welke in het chalet mogen overnachten. Deze bezoekers dienen vooraf bij de receptie de lakenpakketten en toeristenbelasting te voldoen.

Huisdieren zijn niet toegestaan met uitzondering in chalet type C, indien van tevoren aangegeven en aangelijnd.

Naast fietsverhuur vindt u op het park ook een wasserette, met wasmachines en drogers (tegen vergoeding).

Westkapelle is een mooi dorp aan de Walcherse kust en is vooral bekend om haar markante vuurtoren. De Vuurtoren kan beklommen worden en als u op de top van deze toren bent heeft u een prachtig uitzicht over Westkapelle en de rest van Walcheren.

In de zomer is het goed toeven op het strand van Westkapelle met de vele watersportmogelijkheden of gewoon lekker wandelen/fietsen en de seizoensmarkt (elke vrijdag) is zeker een aanrader! 
Ook de recreatieve- en sportvisser heeft Westkapelle veel te bieden.

En dan zijn er natuurlijk nog de mooie en gezellige plaatsen als Domburg, Zoutelande, Middelburg en Vlissingen die een bezoek waard zijn.

Kortom, De Boomgaard is hèt park om uw vakantie te vieren. Daarom van harte welkom!

Actuele tarieven
Klik op onderstaande button voor meer informatie over de accommodaties, de actuele tarieven, zoeken en boeken.


Telefoon: 0118-571377
E-mail:
info@deboomgaard.info
Website:
www.vakantieparkdeboomgaard.nl
Volg Vakantiepark De Boomgaard op Facebook en Instagram.


Sfeer impressie enkele accommodaties. Klik hier voor meer afbeeldingen.