AAN DE WATERSPIEGEL

Gelegen in het mooie Walcherse landschap tussen Domburg en Westkapelle met de zee en brede zandstranden op ongeveer 2,5 kilometer afstand vindt u minicamping Aan de Waterspiegel.

Naast de ruime
kampeerplaatsen zijn er een aantal compleet en comfortabel ingerichte vakantiewoningen voor 2 tot 6 personen. Ook is er een luxe 2 persoons trekkershut.

De vakantiehuizen en de trekkershut zijn rustig gelegen te midden van alle bedrijvigheid op het levendige erf. Vanuit de ramen ziet u de vijver met treurwilg en de grazende alpaca’s in de weiden. De pauwen, kippen, kalkoenen, ganzen en katten scharrelen overal tussendoor.


Met een zandbak, trampoline, klimrekken, schommel en pingpongtafel is het voor jong en oud plezierig ontspannen.

Het
is mogelijk dat er iedere ochtend een heerlijk Zeeuwse ontbijt voor u klaar staat. Ook kunt u kiezen om alleen in het weekend een ontbijt te
bestellen. Het ontbijt bestaat uit een wisselende samenstelling zoals bijvoorbeeld een verse croissant, een vers Zeeuws broodje; zoet beleg zoals hagelslag, honing, jam; yoghurt en muesli; een Zeeuws kippenei; versgeperste sinaasappelsap; een zoete lekkernij en alpaca-kleinigheidje.
Zelf u ontbijt verzorgen? Maak dan gebruik van de broodjesservice.

Aan de Waterspiegel is één van de weinige campings in Nederland waar niet gerookt mag worden. Op het gehele terrein 
(en verhuuraccommodaties) geldt een rookverbod, ook voor E-sigaretten.

Wat de camping ook net iets anders maakt is dat aanwezige alpaca’s regelmatig grazen op het terrein. Deze dieren zijn vrolijk en zachtaardig. En ook nieuwsgierig en alert. Wanneer u rustig zit, komen ze vast even bij u kijken.

In de directe omgeving kunt u heerlijk wandelen en fietsen. Ook de historische steden Middelburg en Vlissingen zijn dichtbij. Vanaf het erf ziet u de Lange Jan van Middelburg en aan de horizon de karakteristieke bebouwing langs de boulevard van Vlissingen. Op de fiets bent u binnen 5 minuten aan zee, binnen 15 minuten in Domburg en binnen 30 minuten in Westkapelle.

Dus bent u toe aan een korte of langere vakantie? Ver weg van de drukte en midden in de natuur? Wilt u eens een bijzondere accommodatie uitproberen?
Dan bent u van harte welkom op Minicamping Aan de Waterspiegel!


AanbiedingKlik op nevenstaande button voor de actuele tarieven, eventuele
arrangementen en reserveren.Klik op nevenstaande button voor de actuele alpaca arrangementen.


Contact
Aan de Waterspiegel
Prelaatweg 69
4363 ND  Aagtekerke

Telefoon: 0118–583999
E-mail: 
info@aandewaterspiegel.nl
Website:
www.aandewaterspiegel.nl
Volg Aan de Waterspiegel ook op
Facebook.