MINICAMPING D’ OUTE POPPE

d' Oute Poppe is kamperen bij de boer, midden in plan Tureluur met zijn grote diversiteit aan vogelsoorten en 500 meter van Nationaal Park Oosterschelde.

De
camping heeft ruime plaatsen (140 m²) welke zijn gescheiden door een heg of bomen. Wanneer u geen eigen kampeermiddelen heeft kunt u toch het campinggevoel ervaren door een ingerichte tent, caravan of chalet te huren.

De tenten, geschikt voor 6 personen, hebben 3 slaapcabines met comfortabele slaapmatten, een goed ingerichte keuken, verlichting, picknicktafel en relaxstoelen. 
De luifel is af te sluiten met horrengaas zodat u 's avonds heerlijk buiten kunt zitten zonder gestoord te worden door vliegjes of muggen.

De comfortabele stacaravans zijn geschikt voor 6 - 8 personen. Er zijn 3 slaapkamers en ook het zitgedeelte kan gebruikt worden om te slapen. 
Buiten is ruim plaats voor een bijzettentje welke u zelf mee kan nemen. Er is een goed ingerichte keuken met koelkast, koffiefilterapparaat, eettafel, een gaskachel, een douche en toilet.

De luxe chalets zijn geschikt voor maximaal 6 personen. Ze hebben ruime kamers, zijn comfortabel, hebben een ruime instapdouche met wastafel en verwarming, een apart toilet, een goed ingerichte keuken, hebben een prachtig uitzicht, zijn goed geïsoleerd, hebben een mooi terras en bieden privacy. Op de veranda staan een picknicktafel en relaxstoelen. De chalets zijn toegankelijk voor mindervaliden.

Er zijn een groot voetbalveld, een volleybalveld, een zandbak, schommels (zowel binnen als buiten), een trampoline en er zijn skelters met kar of aanhanger erachter. Er is altijd wat te beleven, het woord vervelen komt niet voor. -Klein- kinderen kunnen de boer helpen met het voeren van geiten en kippen en met het rapen van de eieren.

In de (verwarmde) recreatieruimte zijn een pooltafel, een tafeltennistafel, een voetbalspel, een midi bieb en een leestafel met gezelschapsspelletjes. Daarnaast is er in de zomervakantie elke avond een activiteit.

Direct vanaf de camping kunt heerlijk wandelen, fietsen, vogels spotten of een verfrissende duik nemen in de Oosterschelde. Of u gaat gewoon lekker achterover in de stoel zitten, stil zijn en luisteren naar de natuur om volledig tot rust komen.

De boer en zijn vrouw, met een hart voor jeugd, adviseren u graag over de vele mogelijkheden en heten u van harte welkom!

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de actuele tarieven en eventuele
arrangementen.


Contact
Minicamping d' Oute Poppe
Verseputseweg 13
4321 TC Kerkwerve

Telefoon: 06-23044801
E-mail:
info@doutepoppe.nl
Website:
https://doutepoppe.nl
Volg Minicamping d' Oute Poppe ook op
Facebook en Instagram.


Sfeer impressie accommodaties.