MINICAMPING D’ OUTE POPPE

d' Oute Poppe is kamperen bij de boer, midden in plan Tureluur met zijn grote diversiteit aan vogelsoorten en 500 meter van Nationaal Park Oosterschelde.

De ruime plaatsen (140 m²) zijn gescheiden door een heg of bomen. Wanneer u geen eigen kampeermiddelen heeft kunt u een ingerichte tent, caravan of chalet
huren.

In het moderne sanitairgebouw vindt u onder andere voorzieningen als een familiedouche, een baby bad, een mindervaliden toilet/douche (rolstoel toegankelijk MIVA), afwasplaatsen, een wasmachine en een koelkast/vriesvak.

Er is veel ruimte om te spelen. Zo is er een groot voetbalveld, een volleybalveld, een zandbak, schommels (zowel binnen als buiten), een trampoline en er zijn skelters met kar of aanhanger erachter.

In de (verwarmde) recreatieruimte zijn een pooltafel, een tafeltennistafel, een voetbalspel, een midi bieb en een leestafel met gezelschapsspelletjes. Op verzoek kan in de schuur of buiten een beamer worden opgesteld voor presentaties en/of livestream.

Op de camping en de boerderij is altijd wat te beleven, het woord vervelen komt er niet voor. -Klein- kinderen kunnen de boer helpen met het voeren van geiten en kippen en met het rapen van de eieren. In de zomervakantie is er elke avond een activiteit.

Direct vanaf de camping kunt heerlijk wandelen, fietsen, vogels spotten of een verfrissende duik nemen in de Oosterschelde. Of u gaat gewoon lekker achterover in de stoel zitten, stil zijn en luisteren naar de natuur om volledig tot rust komen.

E natuurlijk kunt u ook een van de leuke historische plaatsen bezoeken die Schouwen-Duiveland rijk is.

De boer en zijn vrouw, met een hart voor jeugd, adviseren u graag over de vele mogelijkheden en heten u van harte welkom!

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de actuele tarieven en eventuele
arrangementen.


Contact
Minicamping d' Oute Poppe
Verseputseweg 13
4321 TC Kerkwerve

Telefoon: 06-23044801
E-mail:
info@doutepoppe.nl
Website:
https://doutepoppe.nl
Volg Minicamping d' Oute Poppe ook op
Facebook en Instagram.


Sfeer impressie camping.