DUINRAND BOOMGAARDCAMPING

Boomgaardcamping DuinRand ligt aan de rand van het bos op loopafstand van de duinen en strand en 1 km van het centrum van Oostkapelle. Gelegen op het prachtige Walcheren is dit de ideale plek om te genieten van de stilte, de natuur en van uw vakantie. Vanaf de camping loopt u zo het natuurgebied “de Mantelinge” in. Dit natuurgebied is kenmerkend door de lage eikenbomen, de duinen en het waterwingebied “Oranjezon”.


Oostkapelle is een familiebadplaats bij uitstek en heeft zo’n 2500 inwoners. Oostkapelle heeft een breed kindvriendelijk zandstrand, een gezellig centrum met o.a. een supermarkt, een bakkerij, een slagerij, diverse kledingzaken en een groot aantal restaurants. Er is van alles te doen in de omgeving. Ook de natuurliefhebber voelt zich in Oostkapelle thuis. Oostkapelle wordt omringd door 2 natuurgebieden van nationaal belang.


Walcheren; het pittoreske eiland met zijn vele fietspaden, historische stadjes, bossen, duinen en haast onmetelijke stranden is ideaal voor een
prachtige vakantie.


Tussen de fruitbomen zijn staanplaatsen voor de caravan, tent of camper. Iedere plaats heeft elektriciteit, een watertappunt en afvoer.

Het toiletgebouw is voorzien van douches en wc’s. Er is ruimte om af te wassen met warm water en bij het toiletgebouw staan ook een wasmachine en een koelkast voor algemeen gebruik.

Aanbieding

Bij aankomst krijgt u een zoet, Zeeuws cadeautje.

Contact
Boomgaardcamping DuinRand
Randduinweg 8a
4356 CG Oostkapelle

Telefoon: 0118-566104 / 06-46206899

E-mail:  info@boomgaardcamping-duinrand.nl 
Website:  
www.boomgaardcamping-duinrand.nl
Volg Boomgaardcamping DuinRand ook op
Facebooken Twitter.


Sfeer impressie Boomgaardcamping.