CAMPING KLAVERBLAD

Walcheren, de „tuin van Zeeland“ ,met fraaie stranden, hoge duinen, goudgele akkers en frisgroene weilanden. Hier midden op dit mooie Walcheren vindt u camping Klaverblad.

De camping, met ruime staanplaatsen en voorzien van elektriciteit  aansluitingen (10 amp.), ligt goed beschut en heeft een mooie groene grasmat, het overige gedeelte van de camping is open, en geeft u een geweldig uitzicht over het landschap. Tevens is er een Camper plaats.

In het keurige goed onderhouden sanitairgebouw zijn de toiletten, douches, wastafels en een invalide toilet met douche. Hier vind u tevens een wasmachine, centrifuge en een koelkast met vriesgedeelte. Ook is een stortplaats voor chemisch toilet aanwezig.

Er is voldoende parkeergelegenheid, een overdekte fietsenstalling en voor de kinderen zijn er speelattributen voor binnen en buiten.
Gratis WiFi is beschikbaar.

In overleg mag u gerust uw huisdier meenemen.

De omgeving biedt veel wandel- en fietsmogelijkheden. De camping is gelegen tussen de gezellige plaatsen Middelburg en Serooskerke op circa 4 kilometer van het centrum van Middelburg. Deze historische stad heeft iedere toerist iets te bieden. Winkels, terrasjes, cultuur en andere toeristische attracties. Het strand ligt op circa 7 kilometer afstand van de camping en is makkelijk te bereiken.

Maar er is meer.
Ruimte, met aan de horizon steeds het silhouet van een kerk of een vuurtoren. Kortom: Walcheren is een „eiland“ om te ontdekken.

Daarom bent u van harte welkom op camping Klaverblad!

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de actuele tarieven en eventuele
arrangementen.


Contact
Camping Klaverblad
Noorddorpsweg 5
4333RH Middelburg

Telefoon: 0118-613438 / 06-10507222
E-mail:
 info@minicampingklaverblad.nl
Website:
www.minicampingklaverblad.nl


Sfeer impressie camping.