BOERDERIJCAMPING “DE HELENAHOEVE”

Boerderijcamping “de Helenahoeve” in Zeeuws Vlaanderen is ideaal voor mensen die niet van overvolle campings houden. Op de camping heeft u nog echt de ruimte en kunt u genieten van de stilte op het platteland. Het is een zonnige en heerlijk rustige camping.

De camping met ruime kampeerplaatsen is verdeeld in twee velden. Het hoofdveld, met 14 plaatsen, is omgeven door laurierstruiken en hagen. Daarnaast staan er prachtige fruitbomen. Ook staan hier enkele
stacaravans die worden verhuurd. Bij dit veld staat het keurig onderhouden toiletgebouw en recreatieruimte met daarboven een mooi 6 persoons appartement voor de verhuur. Ook is er een 6 persoons chalet voor de verhuur aanwezig. Voor de -klein- kinderen is er een speelveld met een trampoline, schommels, zandbak, glijbaan en voldoende plaats om te spelen.

In de recreatieruimte is een keukengedeelte met aanrecht, koelkast, diepvries en magnetron. Ook is er een wasmachine, droger en centrifuge aanwezig om te gebruiken (tegen betaling). Verder is er een televisie, een gezellige zithoek en grote tafels om aan te eten. De tafeltennistafel, het voetbalspel en de kast met boeken, tijdschriften en strips maakt het een fijne plek om even tot rust te komen. Bove
ndien is er een jéu de boules baan. Leuk voor jong en oud!

Het tweede (achterste) veld, met 11 plaatsen, is voor de rustzoekers die willen kamperen met een schitterend uitzicht over de polder van Zeeuws Vlaanderen. Hier vindt u een terras met picknicktafel en parasolbomen.

Gratis WiFi is beschikbaar. Honden zijn in overleg welkom, mits aangelijnd.

Vanaf de camping zijn er tal van mogelijkheden om een dagje uit te gaan. Een heerlijke wandeling langs de Westerschelde, lekker fietsen langs de stille polderwegen (fietskaarten zijn aanwezig), prachtige natuurgebieden en natuurlijk met mooi weer naar het strand.
Ook kunt u een dagje met de Fast Ferry naar Walcheren, een dagje naar Vlissingen, Middelburg of Goes. En iets verder weg zijn de Belgische steden, Brugge, Gent en Antwerpen een aanrader.

Boerderijcamping “de Helenahoeve”, een camping voor jong en oud!
De familie Mangnus heet u van harte welkom op boerderijcamping om te genieten van al het moois dat Zeeuws Vlaanderen biedt.

 

Aanbieding
Klik op onderstaan de button voor de actuele tarieven en
speciale aanbiedingen.


Contact
Boerderijcamping “de Helenahoeve”
Monique, Daniël en Mickey Mangnus
Helenaweg 1
4521 GR Biervliet

Telefoon: 0115-481267
E-mail:
info@helenahoeve.nl
Website:
www.helenahoeve.nl
Volg Boerderijcamping “de Helenahoeve” ook op Facebook.