BOERDERIJCAMPING “DE HELENAHOEVE”

Boerderijcamping “de Helenahoeve” in Zeeuws Vlaanderen is ideaal voor mensen die niet van overvolle campings houden. Op de camping heeft u nog echt de ruimte en kunt u genieten van de stilte op het platteland. Het is een zonnige en heerlijk rustige camping.

De camping met ruime kampeerplaatsen is verdeeld in twee velden. Op hoofdveld, met 14 plaatsen, staan enkele stacaravans die worden verhuurd en boven de recreatieruimte bevindt zich een mooi 6 persoons appartement voor de verhuur. Ook is er een 6 persoons chalet voor de verhuur aanwezig.

De nette 4 persoons huurcaravan is voorzien van een woongedeelte met keuken en twee slaapkamers. Er is een ruime zithoek met tv, een eethoek, een keukenblok met aanrecht met warm en koud water, koelkast, oventje, koffiezetapparaat, waterkoker, serviesgoed, bestek, pannen en meer. Bij de caravan is ook een klein terras met terrasmeubilair inbegrepen, zodat u heerlijk buiten zit op warme avonden.

Boven de recreatieruimte is een  6 persoons huurappartement.
De entree is via een stevige trap. Onderaan deze trap is een terrasje dat aansluit op de camping. U kunt zodoende meegenieten van de gezelligheid op de boerderijcamping, terwijl u toch meer luxe heeft.
Er is een grote woonruimte met compleet ingerichte keuken, eethoek en zithoek. De badkamer heeft 2 wastafels, een douche en toilet. Verder zij er 3 slaapkamers met elk 2 éénpersoonsbedden.

Het 6 persoons huurchalet heeft een woonkamer/keuken, badkamer, apart toilet en drie slaapkamers. Twee slaapkamers zijn voorzien van twee eenpersoonsbedden en één slaapkamer heeft een tweepersoonsbed. De keuken is compleet ingericht en van alle gemakken voorzien. Ook bij het chalet is klein terras met terrasmeubilair inbegrepen.

In de recreatieruimte is een televisie, een gezellige zithoek en grote tafels om aan te eten. De tafeltennistafel, het voetbalspel en de kast met boeken, tijdschriften en strips maakt het een fijne plek om even tot rust te komen. Bove
ndien is er een jéu de boules baan. Leuk voor jong en oud!

Vanaf de camping zijn er tal van mogelijkheden om een dagje uit te gaan. Een heerlijke wandeling langs de Westerschelde, lekker fietsen langs de stille polderwegen (fietskaarten zijn aanwezig), prachtige natuurgebieden en natuurlijk met mooi weer naar het strand.
Ook kunt u een dagje met de Fast Ferry naar Walcheren, een dagje naar Vlissingen, Middelburg of Goes. En iets verder weg zijn de Belgische steden, Brugge, Gent en Antwerpen een aanrader.

Boerderijcamping “de Helenahoeve”, een camping voor jong en oud!
De familie Mangnus heet u van harte welkom op boerderijcamping om te genieten van al het moois dat Zeeuws Vlaanderen biedt.


Aanbieding
Klik op onderstaande links voor de actuele tarieven en eventuele arrangementen.


Contact
Boerderijcamping “de Helenahoeve”
Monique, Daniël en Mickey Mangnus
Helenaweg 1
4521 GR Biervliet

Telefoon: 0115-481267
E-mail:
 info@helenahoeve.nl
Website:
 www.helenahoeve.nl
Volg Boerderijcamping “de Helenahoeve” ook op Facebook.