CREA-TRENDS VACATIONS

In het uiterste westen van Zeeuws Vlaanderen op een afstand van 7 km van het strand van Cadzand en 2 km van het pittoreske stadje Sluis vindt u de minicamping van Crea-Trends Vacations.

De gezellige boerencamping heeft voor een verblijf naast kampeerplaatsen ook een aantal appartementen.  

De 2 en 4 persoons appartementen zijn van alle gemakken voorzien en zeer ruimtelijk ingedeeld. Bij alle appartementen is er een ruim zongericht terras met uitzicht op het kippenweitje. Als u binnenkomt ziet u als eerst de ruimtelijke indeling van de woonkamer met de open keuken en de gezellige gashaard. Door de grote ramen aan de voorzijde heeft u veel licht en een mooi uitzicht.

Wanneer u komt logeren staan er Senseo-pads, thee, suiker, melkpoeder, olie, azijn, kruiden en keukenlinnen voor u klaar in de open keuken.
De bedden zijn opgemaakt bij aankomst en de handdoeken liggen in de kast.
In de tussen-sluis staat er een centrale wasmachine, droger en een stofzuiger tot uw beschikking. Eventueel kunt u hier uw fiets(en) stallen. Ook buiten zijn fietsenrekken aanwezig.

Wanneer u wilt kunt u in overleg een goed gevulde ontbijtmand met broodjes, croissants, vleeswaren, kaas, zoetwaren, fruitsap, fruit en koffie bestellen. Tevens ontvangt u bij aankomst een fietskaart van de Verborgen Plekjes van West Zeeuws Vlaanderen.

Voor de kinderen is er een leuk speeltuintje en de vele dieren die rondlopen zorgen ook voor leuke animo. Met slecht weer kunt u een workshop volgen of met z'n allen gezellig knutselen. In de "heksenkeet" is een klein bibliotheekje.

Op het terras kunt u onder het genot van een drankje genieten van de boerderijdieren.

De camping is ideaal om er heerlijk op uit te trekken met de fiets. Ontdek de vele natuurgebieden van Zeeuws Vlaanderen. Breng een bezoekje aan de bekende badplaatsen Cadzand en Breskens, de vestingstad Sluis met het enige belfort van Nederland of de oudste stad van Zeeland Aardenburg. En als mosselliefhebber mag u zeker het mosselstadje Philippine niet vergeten.
Ook kunt u met de Crea-Trends Express een leuke rondrit maken of u huurt voor de verandering eens een E-scooter om de omgeving te verkennen.

Kortom,
Crea-Trends Vacations biedt het hele jaar door veel mogelijkheden voor ontspanning en een zorgeloos verblijf.
Daarom graag van harte welkom!Aanbieding
Klik op onderstaande button de tarieven en eventuele arrangementen.


Contact
Crea-Trends Vacations
Provinciale weg 3
4525 LD Retranchement

Telefoon: 0117-420142
E-mail:
creatrends@gmail.com
Website:
www.crea-trends.nl
Volg Crea-Trends Vacations ook op Facebook.


Sfeer impressie accommodaties.