CREA-TRENDS VACATIONS

In het uiterste westen van Zeeuws Vlaanderen op een afstand van 7 km van het strand van Cadzand en 2 km van het pittoreske stadje Sluis vindt u de minicamping van Crea-Trends Vacations.

De gezellige boerencamping biedt 15 ruime comfortplaatsen (100m2-150m2) welke zijn voorzien zijn voorzien van WiFi, 10 ampère stroom en water aan- en afvoer op de plaats.
De camper-/winterplaatsen zijn het gehele jaar te benutten. Deze plaatsen zijn verhard en ook voorzien van 10 ampère stroom. Water kunt u aanvullen op aanwijzing van het personeel.

De aanwezige stacaravan is van april tot oktober te reserveren. Er is een slaapkamer voor 2 volwassenen en een slaapkamer voor 2 kinderen. Voor sanitaire voorzieningen kunt u gebruik maken van het sanitair gebouw. Ook zijn er een aantal
appartementen voor verhuur aanwezig.

Het luxe sanitairgebouw is voorzien van vloerverwarming, automatische douches, baby-badje / privéwasruimte, toiletten met toiletpapier, wastafel met zeep en handdoekjes en een afwastafel. Buiten het gebouw kunt u het chemisch toilet reinigen.

Voor de kinderen is er een leuk speeltuintje en de vele dieren die rondlopen zorgen ook voor leuke animo. Met slecht weer kunt u een workshop volgen of met z'n allen gezellig knutselen. In de "heksenkeet" is een klein bibliotheekje.

Op het terras kunt u onder het genot van een drankje genieten van de boerderijdieren.

De camping is ideaal om er heerlijk op uit te trekken met de fiets.
Met een 20-tal verschillende bedrijven uit de omgeving is een mooie fietsroute voor u uitgestippeld met de leukste bedrijven die u tevens ook met de auto kunt bezoeken. Bij aankomst ontvangt u deze fietskaart.
Ontdek ook de vele natuurgebieden van Zeeuws Vlaanderen.
Breng een bezoekje aan de bekende badplaatsen Cadzand en Breskens, de vestingstad Sluis
met het enige belfort van Nederland of de oudste stad van Zeeland Aardenburg. En als mosselliefhebber mag u zeker het mosselstadje Philippine niet vergeten.
Ook kunt u met de Crea-Trends Express een leuke rondrit maken of u huurt voor de verandering eens een E-scooter om de omgeving te verkennen.

Kortom,
Crea-Trends Vacations biedt het hele jaar door veel mogelijkheden voor ontspanning en een zorgeloos verblijf.
Daarom graag van harte welkom!


Aanbieding
Klik op onderstaande button de tarieven en eventuele
arrangementen.


Contact
Crea-Trends Vacations
Provinciale weg 3
4525 LD Retranchement

Telefoon:  0117-420142
E-mail
: creatrends@gmail.com
Website:
www.crea-trends.nl
Volg Crea-Trends Vacations ook op
Facebook.


Sfeer impressie camping.