AAN DE WATERSPIEGEL

Gelegen in het mooie Walcherse landschap tussen Domburg en Westkapelle met de zee en brede zandstranden op ongeveer 2,5 kilometer afstand vindt u minicamping Aan de Waterspiegel.

De kampeerplaatsen zijn ruim en voorzien van stroom (10 ampère), water- en rioolaansluiting en gratis WiFi. U kunt kiezen voor luxe privé sanitair of het gebruik van het rustige vloerverwarmde sanitairgebouw. Voor algemeen gebruik zijn er een
wasmachine, droger, koelkast en vriezer.

Voor wie geen eigen kampeermiddelen heeft zijn er een aantal originele glamping accommodaties zoals
De Heejstek, een huis van geperste strobalen; de Scandinavische Camping Pod; de verbouwde trailer Alpacas on Wheelzzz en het voormalig zeilschip De Jaab. Tevens zijn er enkele vakantiewoningen en een luxe trekkershut aanwezig.

Met een zandbak, trampoline, klimrekken, schommel en pingpongtafel is het voor jong en oud plezierig ontspannen.


Het is mogelijk dat er iedere ochtend een heerlijk Zeeuwse ontbijt voor u klaar staat. Ook kunt u kiezen om alleen in het weekend een ontbijt te bestellen. Het ontbijt bestaat uit een wisselende samenstelling zoals bijvoorbeeld een verse croissant, een vers Zeeuws broodje; zoet beleg zoals hagelslag, honing, jam; yoghurt en muesli; een Zeeuws kippenei; versgeperste sinaasappelsap; een zoete lekkernij en alpaca-kleinigheidje. Zelf u ontbijt verzorgen? Maak dan gebruik van de broodjesservice.

Aan de Waterspiegel is één van de weinige campings in Nederland waar niet gerookt mag worden. Op het gehele terrein 
(en verhuuraccommodaties) geldt een rookverbod, ook voor E-sigaretten.

Wat de camping ook net iets anders maakt is dat aanwezige alpaca’s regelmatig grazen tussen de tenten en caravans. Deze dieren zijn vrolijk en zachtaardig. En ook nieuwsgierig en alert. Wanneer u rustig zit, komen ze vast even bij u kijken.

In de directe omgeving kunt u heerlijk wandelen en fietsen. Ook de historische steden Middelburg en Vlissingen zijn dichtbij. Vanaf het erf ziet u de Lange Jan van Middelburg en aan de horizon de karakteristieke bebouwing langs de boulevard van Vlissingen. Op de fiets bent u binnen 5 minuten aan zee, binnen 15 minuten in Domburg en binnen 30 minuten in Westkapelle.

Dus bent u toe aan een korte of langere vakantie? Ver weg van de drukte en midden in de natuur? Wilt u eens een bijzondere accommodatie uitproberen?
Dan bent u van harte welkom op Minicamping Aan de Waterspiegel!


AanbiedingKlik op nevenstaande button voor de actuele tarieven, eventuele arrangementen en reserveren.Klik op nevenstaande button voor de actuele alpaca arrangementen.


Contact
Aan de Waterspiegel
Prelaatweg 69
4363 ND  Aagtekerke

Telefoon: 0118–583999
E-mail: 
info@aandewaterspiegel.nl
Website: 
www.aandewaterspiegel.nl
Volg Aan de Waterspiegel ook op
Facebook.