CAMPING JANSE

Op het prachtige schiereiland Walcheren ook wel de “tuin van Zeeland” genoemd ligt op circa 2 km buiten het dorp Zoutelande, Camping Janse.

De camping heeft tent-, caravan- en verharde camperplaatsen (95 m²). Alle caravan- en camperplaatsen hebben kabel tv aansluiting.
Verder zijn op de camping diverse huuraccommodaties (chalets en bungalows) aanwezig.


Centraal op de camping staat het verwarmde sanitairgebouw met de wasserette.
Voor de jonge gasten is er een leuke speeltuin, een speelveld, trampoline, zandbak en dierenhoekje. In de zomervakantie is er een paar keer per week kinderanimatie
Ook een overdekte recreatieruimte en bibliotheek (Jansje) met spelletjes uitleen is aanwezig. Gratis WiFi is beschikbaar op de hele camping. Honden zijn niet toegestaan.

Tevens is er de mogelijkheid om een strandhuisje (geen slaaphuisje, overnachten is niet toegestaan) te huren. Deze huisjes zijn uitgerust met 2 strandstoelen en 1 windscherm, dat tevens als zonneluifel te bevestigen is. Ideaal om tijdens uw vakantie al uw strandspullen en speelgoed in achter te laten zodat u die niet iedere dag mee over de duinen hoeft te
dragen.

Het strand van Zoutelande ligt direct achter de camping. Hier kunt u heerlijk genieten van de zon of van een strandwandeling. Ook kunt er vissen vanaf het strand (zonder vergunning), paardrijden, vliegeren en nog veel meer!

De bus stopt voor de deur en naast de camping is een broodboetiek. Aan de overzijde is een restaurant/frituur en minigolf.

De camping ligt aan de fiets knopenroute en in de omgeving zijn er diverse wandel- en skeelerpaden.
Daarnaast zijn de plaatsen Zoutelande, Westkapelle, Domburg, Veere, Vlissingen en Middelburg een bezoek waard.

Camping Janse is genieten en ontspannen,
 écht dicht aan zee en bij Zoutelande!


Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de actuele tarieven en
arrangementen/kortingen.


Contact
Camping Janse
Westkapelseweg 59
4374 ND Zoutelande Nederland

Telefoon: 0118-561359
E-mail:
info@campingjanse.nl
Website:
www.campingjanse.nl
Volg Camping Janse ook op
Facebook en Twitter.


Klik op onderstaande afbeelding voor een virtuele tour.