MINICAMPING MIDDENIN

Minicamping Middenin is een gemoedelijke, rustige en ruim opgezette familiecamping middenin Walcheren. Ideaal voor ouders, grootouders met kinderen en kleinkinderen.

De ca. 15 staanplaatsen zijn geschikt voor tent, caravan of camper. Er is een centraal sanitairgebouw voor gemeenschappelijk gebruik met vloerverwarming, douches, toiletten, wastafels, buiten afwasplaats met warm en koud water, koelkast, vriezer, centrifuge, wasmachine en droger.

Ook kunt u ook kiezen voor een plaats met privé sanitair.
Wanneer u geen eigen kampeermiddelen heeft bestaat de mogelijkheid om een compleet ingerichte stacaravan te huren.
En wanneer u liever voor een verblijf kiest in een vakantiewoning kan dat, want naast de stacaravans is er een vakantiewoning voor de verhuur in Dishoek vlakbij de Zeeuwse stranden.

Omdat de camping ruim is opgezet kunnen kinderen naar hartenlust veilig spelen. Er zijn voldoende speelfaciliteiten en vlakbij is een trim- / tennisbaan. In de loods is een de tafeltennistafel en een voetbal spel. Ook kan er gevliegerd en gevist worden. Jong en oud kunnen van dichtbij genieten van het boerenleven. Kinderen mogen bijvoorbeeld helpen om
kalfjes te laten drinken of onder begeleiding pony rijden. Maar op een boerderij zijn natuurlijk meer dieren om van de genieten en te knuffelen.

En wilt u dorpjes of steden bezoeken? Lekker uitwaaien op het strand? De omgeving verkennen op de fiets? Of lekker naar de bossen? Minicamping Middenin is de perfecte uitvalsbasis.  Plaatsen zoals Oostkapelle, Domburg, Zoutelande, Middelburg met een centrum van oude historische gebouwen en een mooie boulevard liggen op ongeveer 5 tot 7 km afstand van de camping. Dus op de fiets allemaal goed te doen.

Daarom graag tot ziens op Minicamping Middenin.

Aanbieding
Klik op onderstaand logo voor de actuele tarieven en de eventuele
arrangementen.


Contact
Minicamping Middenin
Loodholseweg 5
4364 AT Grijpskerke
 
Telefoon: 01180592868 / 06-42937023
E-mail: info@minicampingmiddenin.nl
Website:
www.minicampingmiddenin.nl/nl
Volg Minicamping Middenin ook op Facebook.


Sfeer impressie camping.