DE DRIESPRONG MINICAMPING

Op ongeveer 2 kilometer van Domburg en op slechts 400 meter van het mooie Noordduinstrand vindt u de rustige en gezellige camping De Driesprong.

De autovrije camping heeft 25 ruime plaatsen voorzien van 10 amp. stroom, water en afvoer. Een aantal plaatsen hebben een stenen verharding voor de voortent. Ook zijn er enkele verharde camperplaatsen. Het bijzetten van een slaaptentje is toegestaan. Twee plaatsen, met een privé parkeerplaats, zijn geschikt voor mindervaliden.
Voor wie geen eigen tent, caravan of camper heeft zijn er enkele
verhuur faciliteiten beschikbaar.

Het moderne verwarmde sanitair gebouw is van alle luxe voorzien. Ook zijn er een aparte miva- en kinderbadkamer. Verder zijn er in het gebouw een wasserette, diepvries, koelkast en magnetron voor algemeen gebruik. Bij het gebouw zijn ook afwasmogelijkheden, met extra grote afwasbak voor bbq en skottelbraai.

Er is voldoende parkeergelegenheid bij de camping en er is gratis WiFi beschikbaar.
In de overdekte fietsenstalling zijn oplaadpunten voor e-bikes en u kunt fietsen huren om Walcheren per fiets te verkennen.

In de tuin bij de lodges is een leuk speelhuisje voor de kleintjes en op de camping is een speelplaats met speeltoestel. Op het grote speelveld zijn een t
rampoline, voetbaldoeltjes, duikelrekken, speelberg, een jeu de boules baan en ook kunt u hier prima vliegeren. Er is een authentieke speelschuur met tv, poolbiljart, sjoelbak, tafelvoetbalspel, lego tafel, spelletjes, een zit- en een eethoek zodat u ook bij minder mooi weer kunt ontspannen.

Op het strand bij strandpaviljoen Noordduine kunt u heerlijk genieten op het terras, lekker eten en broodjes afhalen. Tevens is hier de surfschool waar vele activiteiten plaatsvinden. En voor de boodschappen? De supermarkt in Domburg is vlakbij, maar paar minuten met de fiets of een half uurtje lopen.

Voor een heerlijk kamperen of logeren op Walcheren, vlakbij zee, bent u van harte welkom bij De Driesprong in Domburg.


Aanbieding
Klik op onderstaande button voor tarieven en eventuele
arrangementen.


Contact
De Driesprong
Trommelweg 6A
4357 RH Domburg

Telefoon: 06-82589410
E-mail:
info@driesprongdomburg.nl
Website:
www.driesprongdomburg.nl
Volg De Driesprong ook op
Facebook.


Sfeer impressie camping.