MINICAMPING "DE GROENE WEIDE"

Op het mooie Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland vlakbij het plaatsje Scharendijke vindt u Mini-Camping "De Groene Weide”.

De camping bestaat uit drie gedeelten, campingplaatsen, speelweide en speeltuintje.

De ruime kampeerplaatsen zijn omgeven door hagen waardoor u verzekerd bent van een rustige vrijstaande plek. Iedere plaats beschikt  over een eigen elektriciteitspunt. Omdat de plaatsen zo ruim zijn is er eventueel ruimte om één auto en een bijzettent te plaatsen. Ook is gratis WiFi beschikbaar

Centraal op de camping ligt een speelplaats zodat uw (klein) kinderen veilig kunnen spelen. De kinderen kunnen zich hier uitstekend vermaken.

In het vernieuwde sanitair gebouw zijn de toiletten, douches en wastafels. Voor de douches betaalt u een klein bedrag via een daarvoor bestemde muntautomaat. Aan de voorkant bevindt zich een afwasplaats met twee spoelbakken en warm water.

De loslopende kippen leggen eieren en zijn een onderdeel van het campingleven.

De camping is ideaal voor rustzoekers en biedt u naast rust, ruimte, ontspanning en gezelligheid. Op Schouwen-Duiveland kunt u heerlijk wandelen en fietsen. Ook is er volop gelegenheid om te duiken, surfen, zeilen en te zonnen. Er zijn diverse themaparken en mooie plaatsen, zoals Deltapark Neeltje Jans (recreatie), Plan tureluur (natuur), een stad als Zierikzee of het dorpse van Dreischor.

Voldoende ruimte om u echt toerist te voelen in Renesse of Burgh-Haamstede met diverse speciale dagen en activiteiten om vervolgens terug op de camping weer te kunnen genieten van de totale rust
.

Mini-Camping "De Groene Weide” laat u vakantie slagen!

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de actuele tarieven en eventuele
arrangementen (naar beneden scrollen).


Contact
Minicamping "De Groene Weide"
Groeneweg 2
4322 TA Scharendijke

Telefoon:
0111-671358
Website:  https://minicampingdegroeneweide.nl


Sfeer impressie camping.