MINICAMPING KLAVERWIJK

Wilt u kleinschalig kamperen op Noord Beveland en genieten van de van de relaxte Zeeuwse sfeer, prachtige vergezichten, indrukwekkende wolkenluchten, zeeën, rust en ruimte? Wilt u lekker op vakantie of er even tussenuit met de familie, gezin, opa’s en oma’s met (klein) kinderen? Dan voelt u zich snel thuis op minicamping Klaverwijk.

Er is keuze uit 25 zeer ruime kampeerplaatsen met 10 Ampère stroomaansluiting en een eigen watertappunt. Ook voor campers zijn alle benodigde comfort en speciale voorzieningen aanwezig. U staat gezellig tussen andere kampeerders. 

Het mooie schone sanitairgebouw heeft gescheiden ruimtes voor dames en heren. Naast de sanitaire voorzieningen vindt u hier buiten-spoelvoorzieningen met warm en koud water en een stortplaats voor uw chemisch toilet.

Andere voorzieningen op de camping zijn onder andere gratis WiFi, centrifuge, koelkast, diepvries en magnetron. Er is voldoende parkeergelegenheid en er is een fietsenstalling in de landbouwschuur aanwezig. Tegen betaling kunt u gebruik maken van een wasmachine en droger.
Verder zijn er een recreatieruimte, kinder speelfaciliteiten, een groot buiten-schaakbord, een jeu de boules baan en een speel- en trapveldje.

Op minicamping Klaverwijk heeft men alles in huis om uw verblijf zo prettig mogelijk te maken. Lekker wandelen en fietsen in de omgeving. Heerlijk zonnen of uitwaaien op één van de vele stranden.  De keuze is reuze! In de directe omgeving vind u ook historische plaatsen als Veere, Zierikzee, Middelburg en Goes, waar u naar hartenlust cultuur kunt snuiven of lekker kunt eten in de vele restaurantjes. En bent u geïnteresseerd in de Zeeuwse strijd tegen het water? Bezoek dan zeker eens de Delta werken op Neeltje Jans.

Wilt u meer tips?
July en Adriaan Hartog helpen u graag, want dat is de persoonlijke service van Klaverwijk.
Welkom !


Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de actuele tarieven en eventuele
arrangementen.


Contact
Minicamping Klaverwijk
Klaverweg 1
4486 PV Colijnsplaat

Telefoon: 0113-695323 / 06-51819418
E-mail:
info@klaverwijk.nl
Website:
www.klaverwijk.nl
Volg Minicamping Klaverwijk ook op
Facebook.


Sfeer impressie camping.