BOERENRUSTCAMPING "DE KERMISROSE"

In de rustige poldernatuur van Schouwen-Duiveland aan de rand van Nieuwerkerk, waar nacht echt nacht is, zodat u kunt genieten van de prachtige sterrenhemel, ligt Boerenrustcamping “de Kermisrose” wat oud Zeeuws is voor pioenroos.

De kleine camping heeft 8 plaatsen ieder met eigen sanitair.
Er staan 4 ingerichte yurt/ger tenten voor u klaar, maar als u liever met een eigen tent of caravan wilt komen, is dit ook heel goed mogelijk. Tevens is er een tweepersoons pipowagen, geheel in stijl ingericht, met comfortabele stoelen, een prima bed, koelkast, gasfornuis, magnetron en een gaskachel voor de koelere winteravonden.
In het hoofdseizoen zijn er enkele extra kampeerplaatsen die gebruik kunnen maken van een gemeenschappelijk toilet en een verwarmde douche in de openlucht waarbij uw privacy natuurlijk wel gewaarborgd is. Deze plaatsen zijn alleen op uw verzoek te boeken.

Het is een geweldig terrein waar jong en oud van de buitenlucht kunnen genieten en lekker tot rust kunnen komen. Voor de kinderen zijn
speelfaciliteiten aanwezig en er zijn konijnen in een ren, die zitten te wachten op een heerlijke knuffel. De boerenrustkippen op de camping zorgen iedere morgen voor een vers eitje voor bij uw ontbijt.

In het gemeenschappelijke schuurtje staan vuurkorven, BBQ's, spelletjes en een magnetron welke u kan gebruiken. Op de hele camping is gratis WiFi beschikbaar en tegen een kleine vergoeding is er was- en droogservice.

En als u in de ochtend lekker wilt ontbijten, kunt u verse broodjes bestellen of zelfs een compleet ontbijt voor u klaar laten maken. Ook kunt u ‘eten wat de pot schaft’, een warme maaltijd waar u vijf avonden in de week gebruik van kunt maken.
In de heerlijk rustgevende
theetuin kunt u terecht voor een zalig vers kopje koffie/thee naar keuze of een frisdrank met een stuk heerlijke huisgemaakte taart.

U heeft alle tijd om de mooiste wandelingen te maken en om ’s nachts in de absolute stilte te genieten van een heldere sterrenhemel.
En naast de rust en de prachtige omgeving is er meer dan genoeg te beleven met het Grevelingenmeer op 1.5 km afstand en leuke oude historische vissersplaatsen de buurt.

Als u op zoek bent naar een vakantie waarbij u even helemaal tot rust kan komen in de natuur, dan bent u van harte welkom.

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de actuele tarieven en eventuele
arrangementen.


Contact
Boerenrustcamping “de Kermisrose”
Krabbenhoekseweg 2
4306 NL Nieuwerkerk

Telefoon: 0615148524 / 06-53442746

E-mail:
info@boerenrustcamping.nl
Website: www.boerenrustcamping.nl
Volg Boerenrustcamping “de Kermisrose” ook op
Facebook.


Sfeer impressie camping.