MINICAMPING DE BROODKIST

Minic
amping de Broodkist is een vrolijke boerencamping waar veel moeite wordt gedaan om het iedereen zo goed mogelijk naar de zin te maken. Een ideale camping voor jong en oud die graag actief bezig zijn en van dieren houden.

De campingplaatsen zijn ruim opgezet en bij de caravan of tent mogen 2 bijzettentjes geplaatst worden van maximaal 10m 2. Voor campers zijn er mooie verharde camperplaatsen vanwaar u heerlijk over het mooie Zeeuwse land kunt uitkijken.

In het toiletgebouw zijn 4 douches en 4 toiletten. Ook kunt u kiezen voor een plaats met privé sanitair naast de tent of caravan. Op de hele camping is gratis WiFi beschikbaar. In de recreatieruimte vindt u een aantal voorzieningen voor gezamenlijk gebruik. Deze ruimte biedt tevens mogelijkheden voor ontspanning wanneer het weer wat minder mooi is.

Voor wie geen eigen kampeermiddelen heeft zijn er enkele zeer compleet ingerichte
verhuuraccommodaties (chalets en een vakantiewoning) beschikbaar.

Op de camping is van alles te doen en te beleven. Er is een dierenwei met konijnen, kippen, cavia’s en een geit. Daarnaast worden er regelmatig jeu de boules-, voetbal-, pony versier- en tenniswedstrijdjes georganiseerd. Maar natuurlijk kunt u ook gewoon lekker bbq-en en voor de tent zitten.

De camping ligt centraal op Walcheren. Op de fiets bent u in 5 minuten in Middelburg en in 10 minuten in Vlissingen of op het strand. U kunt ook leuke fietstochtjes maken naar Zoutelande, Domburg en Veere. Mogelijkheden te over voor een prettig verblijf en om Walcheren te verkennen.

De familie de Visser heet u graag van harte welkom!

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor meer informatie, boeken en eventuele
arrangementen.


Contact
Minicamping de Broodkist
Middelburgsestraat 122
4371 RR Koudekerke

Telefoon: 0118-551127 / 06-41842862
E-mail:
debroodkist@online.nl
Website:
www.minicampingdebroodkist.nl
Volg Minicamping de Broodkist ook op
Facebook en Twitter.


Sfeer impressie camping.