MINICAMPING DE BROODKIST

Minic
amping de Broodkist is een vrolijke boerencamping waar veel moeite wordt gedaan om het iedereen zo goed mogelijk naar de zin te maken. Een ideale camping voor jong en oud die graag actief bezig zijn en van dieren houden.

De campingplaatsen zijn ruim opgezet en er zijn er mooie verharde camperplaatsen. Voor wie geen eigen kampeermiddelen heeft en toch graag op de camping willen verblijven zijn er enkele zeer compleet ingerichte verhuuraccommodaties beschikbaar.

Het Chalet de Zeeuwse Bolus is een luxe en ruim chalet met sanitair, vaatwasser en centrale verwarming welke geschikt is voor 6 personen. Het chalet in compleet ingericht en van alle gemakken voorzien.
Ook het luxe en compleet ingerichte chalet de Zeeuwse Babbelaar met een ruim terras en heerlijke loungebedden is geschikt voor 6 personen.

De aanwezige vakantiewoning is ook geschikt voor 6 personen. Er is een ruime omheinde tuin met loungebedden en een groot terras. Er is aan alle kanten een weids uitzicht over de landerijen. In de woning is een camping bedje, een babybadje, een wippertje en een kinderstoel aanwezig.

Op de camping zelf is er van alles te doen en te beleven. Er is een dieren wei met konijnen, kippen, cavia’s en een geit. Daarnaast worden er regelmatig jeu de boules-, voetbal-, pony versier- en tenniswedstrijdjes georganiseerd. Maar natuurlijk kunt u ook gewoon lekker bbq-en en voor de tent zitten.

De camping ligt centraal op Walcheren. Op de fiets bent u in 5 minuten in Middelburg en in 10 minuten in Vlissingen of op het strand. U kunt ook leuke fietstochtjes maken naar Zoutelande, Domburg en Veere. Mogelijkheden ten over voor een prettig verblijf en om Walcheren te verkennen.

De familie de Visser heet u graag van harte welkom!

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor meer informatie, boeken en eventuele arrangementen.


Contact
Minicamping de Broodkist
Middelburgsestraat 122
4371 RR Koudekerke

Telefoon: 0118-551127 / 06-41842862
E-mail: debroodkist@online.nl
Website:
 www.minicampingdebroodkist.nl
Volg Minicamping de Broodkist ook op
 Facebook en Twitter.


Sfeer impressie accommodaties.