DE HEERLIJKHEID VAN WOLPHAARTSDIJK

Rustig kamperen midden in de natuur aan het Veerse meer, dat is camping de Heerlijkheid van Wolphaartsdijk. Het is de plek waar het uitzicht alle ruimte krijgt en waar u de zonsopkomst en zonsondergang nog direct meemaakt. De ruim 70 staanplaatsen (voorzien van 10 amp) zijn verdeeld over 15 velden en zijn geschikt voor tent, caravan en camper. Alles is landschappelijk aangepast met veel aandacht voor duurzaamheid en natuur.

Er zijn twee sanitairgebouwen. Het nieuwe ruim opgezette en verwarmde sanitairgebouw draait volledig op zon- en luchtenergie. In het gebouw zijn 10 privé sanitaircabines met douche, toilet en wastafel, een babywasruimte en mindervalide sanitair. Ook een wasmachine en wasdroger zijn aanwezig.

Andere faciliteiten op de camping zijn een speeltuin, recreatieruimte, bootstalling, trailerhelling en een aanlegsteiger. Op het grootste deel van de camping is WiFi beschikbaar.

De camping is ideaal voor watersporters. Wanneer u de weg oversteekt kunt u zwemmen, duiken, surfen, zeilen en varen.  
Ook voor mooie wandel- en fietstochten is de camping een goede uitvalsbasis. Zo mag een rondje Veerse meer niet ontbreken tijdens uw verblijf en over de camping loopt de wandelroute van het Kiekendiefpad. Bij de receptie is foldermateriaal aanwezig en zijn fietsroutes beschikbaar. De mogelijkheid om een fiets te huren is aanwezig.

Binnen een straal van 10 kilometer zijn voldoende restaurants en eetgelegenheden om volop te genieten van de Zeeuwse specialiteiten.
Omdat de camping centraal ligt in de provincie is een bezoek aan de historische plaatsen Goes, Middelburg, Zierikzee en Veere zeker aan te raden.

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de tarieven en eventuele
arrangementen.  


Contact
De Heerlijkheid van Wolphaartsdijk
Muidenweg 10
4471 NM Wolphaartsdijk


Telefoon: 0113-581584
E-mail:
info@heerlijkheidwolphaartsdijk.nl
Website:
www.heerlijkheidwolphaartsdijk.nl
Volg De Heerlijkheid van Wolphaartsdijk ook op
Facebook, Twitter en Instagram.


Sfeer impressie camping.