MINICAMPING J.A. DE BUCK

Centraal gelegen op het (voormalige) Zeeuwse eiland Walcheren vind u minicamping De Buck. De camping is landelijk gelegen, wat onder andere rust en weids uitzicht biedt.

De ruime kampeerplaatsen van gemiddeld 135 zijn verdeeld over meerdere veldjes en zijn afgezet met natuurlijke begroeiing. Omdat het hele veld rijk is aan bomen en struiken, geeft dat de plaatsen een vrij karakter. Alle staanplaatsen hebben een kastje t.b.v. CEE stroomaansluiting 10 amp. en een wandcontactdoos voor kabelaansluiting (tv/pc). Tevens is per plaats rioolaansluiting aanwezig. Op iedere plaats is ook UTP aansluiting aanwezig voor een snelle internetverbinding.

De doucheruimtes in het nette goed onderhouden sanitairgebouw zijn voorzien van vloerverwarming. Ook zijn er een babyroom en een mindervalide douche met toilet. Een afwasruimte vind u zowel binnen als buiten. Tevens kunt u gebruik maken van een wasmachine, droogtrommel, centrifuge, koelkast en diepvries.

Er is voldoende speelruimte voor de kinderen met speeltoestellen voorzien van een veiligheidskeurmerk.

De camping is ideaal vaar zowel de wandelaar als de fietser en de zon- en natuurgenieter.
Door de centrale ligging bevinden zich niet alleen het strand en de zee op korte afstand, maar zijn ook diverse karakteristieke dorpen en steden makkelijk bereikbaar.

De stranden van de Gemeente Veere zijn al vele jaren in het bezit van de” blauwe vlag” een kwaliteitskeurmerk voor een mooi en schoon strand.

En heeft u een eigen paard?
Neem het mee, want bij de camping zijn ruime paardenboxen (25 ) beschikbaar.
Walcheren is bij uitstek een prachtige omgeving voor de paardenliefhebber. Met uw paard over strand en langs de zee, door bos en duin, het kan allemaal en geeft een groot gevoel van vrijheid.

Ja, vanaf minicamping J.A. de Buck heeft u heel veel mogelijkheden om uw vakantie te laten slagen.
Daarom graag van harte welkom!

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de actuele tarieven en eventuele
arrangementen.


Contact
Minicamping J.A. de Buck
Grijpskerkseweg 2a
4356 RA Oostkapelle

Telefoon: 0118-583546
E-mail:
mcdebuck@zeelandnet.nl
Website:
www.campingdebuck.nl
Volg Minicamping J.A. de Buck ook op Facebook.


Sfeer impressie camping.