MINICAMPING DE ZEEUWSE VLAG

Wanneer u op zoek bent naar een sfeervolle camping midden in de natuur van de prachtige provincie Zeeland, dan bent u bij Camping De Zeeuwse Vlag bij Zonnemaire aan het juiste adres. Deze gemoedelijke camping met boomgaard ligt centraal op het eiland, tussen de dorpen Zonnemaire en Noordgouwe op het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland.

Er zijn staanplaatsen met wat meer privacy omzoomd door heggen en plaatsen op het grote veld. De plaatsen zijn voorzien van elektriciteit, 10 of 16 Ampère. Daarnaast is er een camperplaats op het kampeerterrein aanwezig. De sanitaire voorzieningen met dames- en herenafdeling zijn uitstekend. Een wasserette met wasmachine, droger en centrifuge is aanwezig. Ook is hier een overdekte afwasplaats. Gratis WiFi is beschikbaar.

De kinderen vermaken zich uitstekend op het fraaie speelveld vol speeltoestellen. Zo zijn er een prachtige glijbaan, schommels, voetbaldoelen en een trampoline voor veel speelplezier.

Voor vers brood en de dagelijkse boodschappen ligt de dichtstbijzijnde supermarkt in Brouwershaven (ongeveer op 5 kilometer afstand). In de dorpen Zonnemaire en Noordgouwe vind u veel gezellige restaurants en
cafés.
In Noordgouwe is ook fietsverhuur aanwezig om de vele fietsroutes in de omgeving te ontdekken.
De bruisende stad Zierikzee bevindt zich in de buurt. Ook zijn er talloze bezienswaardigheden vlakbij, zoals Deltapark Neeltje Jans, het Grevelingenmeer, het Watersnoodmuseum en Kaasboerderij De Stolpe.
En de
watersporters vermaken zich uitstekend met de talrijke voorzieningen in de omgeving. Zo bevindt het Grevelingenmeer zich op drie kilometer afstand. Zwemmen, surfen, duiken, kitesurfen en vissen zijn onder andere mogelijk op dit schitterende water. Ook ligt het Noordzeestrand op circa 10 kilometer afstand voor veel waterpret.

Op de camping is informatie beschikbaar over de streek, fietsroutes en wandelroutes.
Voor een onbezorgde kampeervakantie in Zeeland bet u van harte welkom op Camping De Zeeuwse Vlag

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de actuele tarieven en de eventuele
arrangementen.


Contact
Minicamping de Zeeuwse Vlag
Rian en Jan Mabelis
Zuidweg 38
4316 LB  Zonnemaire

Telefoon: 0111-402102 / 06-22063464
E-mail:
info@dezeeuwsevlag.nl
Website: www.dezeeuwsevlag.nl


Sfeer impressie camping.