CAMPING KLEIN RIJNSBURG

Bent U op zoek naar Rust, Ruimte, Natuur, Luxe en Comfort, dan bent u van harte welkom op boerderijcamping Klein Rijnsburg.

De sfeervolle en luxe boerderijcamping ligt tussen de boomgaarden, middenin de natuur en grenzend aan een prachtige pluktuin voor de gasten! Hier kunt u biologisch geteelde groente en fruit halen of een mooie bos bloemen plukken.

De camping bestaat uit 2 veldjes met 25 ruime kampeerplaatsen (120 tot 150
(m²), afgescheiden door haagbeukheggetjes. Alle caravanplaatsen zijn voorzien van elektriciteit, water en een rioolaansluiting. Ook zijn er enkele verhuuraccommodaties. Gratis WiFi is beschikbaar.

In het sanitairgebouw zijn de toiletten, ruime douches, een badruimte voor kinderen en een badruimte voor mindervaliden. Ook zijn er een afwasruimte, koelkast/vriezer, recreatieruimte en sauna.
Gratis parkeergelegenheid, een oplaadpunt voor E-bikes en een overdekte fietsstalling zijn aanwezig.

Op Klein Rijnsburg vindt men duurzaamheid erg belangrijk. Zo wordt alle afval gescheiden en zijn er gratis fietsen voor de gasten. Het opgevangen regenwater van de gebouwen wordt gebruikt in de boomgaard waar op milieubewuste wijze peren worden geteeld. Alle warm water op de camping wordt door zonneboilers geleverd en elektriciteit wordt opgewekt via eigen zonnepanelen.

In de pluktuin en rond de boomgaarden zijn verschillende wandelpaden. Ook zijn er een aantal vijvers en een hele mooie watergang, waar heel goed gevist kan worden. Voor de kinderen zijn er twee leuke speeltuintjes, skelters en pony’s beschikbaar. Tevens  worden in de vakanties leuke activiteiten voor jong en oud georganiseerd. 

Het strand en de Manteling, een bos- en duingebied, ligt op 10 minuten fietsen van de camping. Heerlijk wandelen en fietsen dichtbij de camping. Walcheren is uitermate geschikt om per fiets te ontdekken.

Naast mooie historische steden en dorpen zijn er ook veel bezienswaardigheden zoals bijvoorbeeld “Waterland Neeltje Jans” met exposities over de overstromingsramp van 1953 en de Deltawerken. Ook kunt u hier aanmonsteren op een heus vissersschip om een dagje op makreel, tong of kabeljauw te vissen.
In Vrijetijdscentrum “De Parel” in Domburg en vrijetijdscentrum “De Roompot” in Kamperland vindt u een subtropisch zwemparadijs met binnen-/buitenbad en peuterbad en squash, tennis- en bowlingbanen.

Kortom genoeg voor een fijne vakantie op Klein- Rijnsburg!

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de actuele tarieven en eventuele
arrangementen (naar beneden scollen).


Contact
Camping Klein Rijnsburg
Fam. Bartels-Jobse
Noordweg 60 a
4356 ED Oostkapelle

Telefoon: 0118-593189 / 06-30776643
E-mail:
kleinrijnsburg@kpnmail.nl
Website:
https://kleinrijnsburg.nl
Volg Camping Klein Rijnsburg ook op
Facebook.


Sfeer impressie camping.