MINICAMPING VITORIA

Aan de Walcherse kust, Tussen Domburg en Oostkapelle, vindt u een minicamping voor gezinnen met jonge en opgroeiende kinderen én ook voor de kampeerders die de voorkeur geven aan rust, ruimte en het beleven van de natuur.

De minicamping heeft 2 soorten plaatsen. Veld- en camperplaatsen en boomgaard comfortplaatsen. De veld- en camperplaatsen zijn gesitueerd rondom het veld met de speeltoestellen.
De schilderachtige boomgaard comfortplaatsen zijn gesitueerd in de pruimenboomgaard en zijn zeer ruim van opzet, met veel privacy en voorzien van 10 Ampère stroomaansluitingen. Ideaal voor kampeerders die graag rust en privacy zoeken.

Het centrale sanitairgebouw staat bij de veld- en camperplaatsen.
In het gebouw is vloerverwarming aanwezig en een gietvloer wat zorgt voor optimale hygiëne. Er zijn aparte ruimtes voor heren en dames met 3 douchecabines, 1 wascabine en een wastableau met spiegelwand. Ook is er kindersanitair aanwezig met een kleine wc, verhoogde douches, een babybad en 2 wastableaus op kinderhoogte. Naast het kindersanitair is er ook een aparte ruimte voor mindervaliden.

De hele camping is omringd door een brede haag, zodat u lekker beschut bent voor de soms stevige Zeeuwse wind. Trouwens, wist u dat de Walcherse kust de meeste zonuren van Nederland heeft?

Zodra u de camping fietsend of te voet verlaat, ervaart u de vele Zeeuwse hagen, die u verrassend uit de wind houden op de vele goed onderhouden fiets-/wandelpaden en binnenwegen van Walcheren. De plaatsen Domburg, Veere, Middelburg en Vlissingen bieden u een veelzijdig aanbod vanuit de rijke historie van de gouden eeuw of een hedendaagse mondaine badplaats.
Ook het strand ligt op loop-/fietsafstand.

Zon en zee in een natuurlijke omgeving, op de mini-camping, waar rust, natuur en ruimte belangrijke ingrediënten zijn.

Ja, verblijven op minicamping Victoria is genieten met een grote G.

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de actuele tarieven en eventuele
arrangementen.


Contact
Minicamping Victoria
Kalfhoekseweg 5
4356 RK Oostkapelle

Telefoon: 0118-582634
E-mail:
 info.mcvictoria@zeelandnet.nl
Website:
www.mini-campingvictoria.nl
Volg Minicamping Victoria ook op
Facebook.


Sfeer impressie camping.