CAMPING ’T MUSSENIST

Aan de oevers van de Westerschelde in het mooie Zeeuwse polderlandschap in het pittoreske polderdorp Ossenisse vind u de familie camping ’t Mussenist. Een ideale plaats om u vakantie te beleven.

Naast vaste staanplaatsen zijn er ook een aantal doortrekplaatsen voor mobilhome’s of trekcaravans en natuurlijk bent u er ook van harte welkom met een tent. Tevens zijn er enkele pippowagens die u tegen democratische prijzen kunt huren en aan de vijver staan enkele bungalows voor 4 personen die vanaf 2 nachten geboekt kunnen worden.

De trekplaatsen zijn voorzien van water en elektriciteit. In de sanitaire ruimte kunnen gasten gebruik maken van de douche’s en toiletten. Tevens beschikt de camping over een wasmachine en droger die tegen betaling gebruikt kunnen worden. Er is ook een stortplaats voor het afvalwater van mobilhomes en campers voorzien.

Tijdens het seizoen zijn er elke zondagmorgen vanaf 8 uur steeds verse broodjes en koeken te verkrijgen. Bij voorkeur op bestelling.

Voor sportvissers is de camping is een ideale stek van waaruit u de mooie meander van de Westerschelde kunt gaan ontdekken. De vestigingsstad Hulst ligt op 15 kilometer afstand en is zeker een bezoek waard. Ook de stad Terneuzen ligt in de nabijheid van de camping en is een ideale plaats
om even over de dijkboulevard te wandelen en te gaan shoppen. Via de Westerschelde tunnel bent u zo in de havenstad Vlissingen (de stad van Michiel De Ruyter) en de middeleeuwse stad Middelburg.

In taverne
De Polderhoeve die zich op het campingterrein bevindt kunt u genieten van een hapje, een drankje, een lunch en diner.


Aanbieding
Voor de actuele
tarieven en aanvullende informatie contact opnemen via onderstaande contactgegevens.

Contact
Camping ’t Mussenist
Knuitershoek 6
4589 RL Ossenisse, Zeeland

Telefoon: 0114-686379 / 06-53820503
E-mail:
info@campingmussenist.nl
Website:
www.campingmussenist.nl
Volg Camping ’t Mussenist op Facebook en Instagram.