TAVERNE DE POLDERHOEVE

Aan de oevers van de Westerschelde in het mooie Zeeuwse polderlandschap in het pittoreske polderdorp Ossenisse vind u de familie camping ’t Mussenist.

In taverne, De Polderhoeve, die zich op het campingterrein bevindt kunt u genieten van een hapje en een drankje. Tevens kunt u hier terecht voor lunchen of dineren.
De taverne beschikt ook over een feestzaal waarover men kan beschikken voor feesten en seminaries.
Tevens is het een perfecte stopplaats voor een ritje door het mooie polderlandschap met de fiets of de auto. Bruno, Stephanie en hun team staan samen klaar om van uw verblijf een onvergetelijke tijd te maken.

De
camping biedt naast vaste staanplaatsen ook een aantal doortrekplaatsen voor mobilhome’s of trekcaravans en natuurlijk bent u er ook van harte welkom met een tent. Er zijn enkele pippowagens die u tegen democratische prijzen kunt huren en aan de vijver staan enkele bungalows voor 4 personen die vanaf 2 nachten geboekt kunnen worden.

De trekplaatsen zijn voorzien van water en elektriciteit. In de sanitaire ruimte kunnen gasten gebruik maken van de douche’s en toiletten. Tevens beschikt de camping over een wasmachine en droger die tegen betaling gebruikt kunnen worden. 

Tijdens het seizoen zijn er elke zondagmorgen vanaf 8 uur steeds verse broodjes en koeken te verkrijgen. Bij voorkeur op bestelling.

Voor sportvissers is de camping is een ideale stek van waaruit u de mooie meander van de Westerschelde kunt gaan ontdekken. De vestigingsstad Hulst ligt op 15 kilometer afstand en is zeker een bezoek waard. Ook de stad Terneuzen ligt in de nabijheid van de camping en is een ideale plaats om even over de dijkboulevard te wandelen en te gaan shoppen. Via de Westerschelde tunnel bent u zo in de havenstad Vlissingen (de stad van Michiel De Ruyter) en de middeleeuwse stad Middelburg.


Aanbieding
Klik op onderstaande button voor meer informatie en de
menukaart.


Contact
Camping ’t Mussenist
Knuitershoek 6
4589 RL Ossenisse, Zeeland

Telefoon: 0114-686379 / 06-53820503
E-mail:
info@campingmussenist.nl
Website:
www.campingmussenist.nl
Volg Camping ’t Mussenist op Facebook en Instagram.