PIAZZA NIEUWVLIET

Stap eens binnen en laat u verrassen in het nieuwe, stijlvol ingerichte restaurant Piazza Nieuwvliet. Neem plaats op de comfortabele loungebank en geniet van een kopje echte cappuccino of espresso. Snuif de geur op van vers bereide pasta’s en pizza’s en proef de traditionele buffelmozzarella. Als u de ogen even sluit, waant u zich terug in een slaperig mediterraans dorpje. Op het terras kunt u in de zon genieten van een goed glas Italiaanse wijn of een Limoncello.

Al de gerechten worden bereid door ervaren chefs en alle pizza’s worden bereid door de pizzaioli. Proef de unieke (pasta)gerechten, die worden bereid met verse (streek)producten of de pizza's, die de Italiaanse pizzaioli in de hout gestookte steenoven voor u maken. Ook heeft u de mogelijkheid deze pizza’s te bestellen en mee te nemen naar huis.

En heeft u iets te vieren? Neem dan contact op. Eten met een groep vrienden, een bedrijfsuitje, een familiefeest of een kinderpartijtje. Bij Piazza Nieuwvliet denkt men graag met u mee! In het restaurant is een rolstoel toegankelijk toilet aanwezig.

Piazza Nieuwvliet, een stukje Italië aan de West-Zeeuws-Vlaamse kust. Wij hopen u binnenkort te mogen ontvangen. Iedereen is van harte welkom bij Piazza Italian Kitchen Nieuwvliet!

Addio!

La vita è bella!


Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de
menukaart.

 

Contact
Piazza Nieuwvliet
Baanstpoldersedijk 1
4504 PS Nieuwvliet

Telefoon: 0117-372316 

E-mail:
 info@piazzanieuwvliet.nl
Website:
www.piazzanieuwvliet.nl/nl

Volg Piazza Nieuwvliet ook op Facebook en Instagram.