RESTAURANT THE ROOSEVELT


Uit eten gaan bij Restaurant The Roosevelt is een beleving. Niet alleen op uw bord, maar ook door de bediening, de wijnen en het warme interieur. De geuren van het bereiden van het eten zorgen ervoor dat al uw zintuigen geprikkeld worden.

 

Ondanks de beslotenheid van het restaurant ervaart u binnen juist openheid. Sterrenkok Edi D'Astolto staat midden in het restaurant te koken. Iedereen kan op zijn vingers kijken en zien wat voor heerlijke gerechten hij maakt wat u smaakpapillen extra zal prikkelen.

Grote en kleine gerechten, alles wordt zelf bereid, van de pesto tot de taart en van de saus tot het brood. Het liefst van lokale of biologische producten, ook uit onze eigen kruidentuin. Geen poespas maar pure en stevige smaken.

Niet voor niets is het restaurant door het culinaire tijdschrift Lekker 500 gekozen zijn tot 1 van de 500 beste restaurants van Nederland.

 

Iedereen die zin heeft om te genieten is welkom.

In het aanwezige
Boutique Hotel The Roosevelt vindt u 28 zeer comfortabel en compleet ingerichte kamers welke ieder afzonderlijk en origineel zijn ingericht wat zeker tot een langer verblijf uitnodigt.

Aanbieding
Gratis fles tafelwater.

Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid, boeking en eventuele arrangementen.

 


Contact
Restaurant The Roosevelt
Nieuwe Burg 42
4331 AH Middelburg

Telefoon: 0118-436360
E-mail: info@hoteltheroosevelt.nl
Website: www.hoteltheroosevelt.com
Volg Boutique Hotel The Roosevelt ook op Facebook en Twitter.