ETERIJ ZEEUWS GENIETEN BIJ IRIS

In Zeeland, daar waar het leven goed is, op het smalste stukje van Zuid-Beveland vindt u de knusse eterij en minicamping Zeeuws Genieten bij Iris. Gelegen in de polder van Waarde met volop ruimte en natuur om u heen, komt u helemaal tot rust.

Bij de eterij geniet u van een huisgemaakte pizza uit de houtgestookte pizzaoven, een lekker menu uit de frieterie, een uitgebreide lunch, een stuk huisgemaakte taart, een borrelplank of een high tea/wijn. Iris en haar team laten u graag proeven van allerlei lekkers. Er wordt veel gewerkt met seizoensproducten uit de streek, groenten en kruiden uit de moestuin en natuurlijk het eigen fruit. 

Bij mooi weer zoekt u een plekje buiten op het terras en op mindere mooie dagen lekker binnen bij de houtkachel. Ook leuk: Iris organiseert regelmatig table d’hôtes voor kampeerders en mensen uit de buurt. De gezellige aanschuifdiners zijn inmiddels een begrip in de regio, dus wacht niet te lang
met reserveren!

De kleine
camping telt slechts acht kampeerplekken, waarvan twee speciaal voor campers. Er is een gloednieuw sanitairgebouw met lekkere warme douches welke ook is ingericht voor personen die rolstoelgebonden zijn. En voor wie geen eigen kampeermiddel heeft zijn er twee compleet ingerichte safaritenten en een gezellige pipowagen te huur.

De prachtige Zeeuwse natuur van de polder van Waarde leent zich ook uitstekend om een mooie wandeling te maken of heerlijk te gaan fietsen. En wanneer u geen fiets heeft meegenomen? Geen probleem want een fiets huren is mogelijk. Ook is er de mogelijkheid om uw E-bike op te laden.

Iris en Lau ontvangen u graag als gast.

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor
actuele menukaart.


Contact
Camping Zeeuws Genieten
Weelweg 21
4414 RS Waarde

Telefoon: 06-38259276
E-mail:
zeeuwsgenieten@outlook.com
Website:
zeeuwsgenieten.com
Volg Camping Zeeuws Genieten ook op Facebook en Instragram.


Sfeer impressie eterij/camping