STRANDHOTEL BOS & DUIN

Op 500 meter van een van de breedste en schoonste zandstranden van Nederland ligt Hotel Bos & Duin. Een hotel waar men begrijpt wat gasten verwachten: rust, ruimte en vriendelijkheid. Met zonovergoten terras, rustieke lounge, sfeervolle bar en modern restaurant biedt het team u een zee aan comfort.

Het
Strandhotel heeft 49 stijlvol, nette en functioneel ingerichte tweepersoons kamers en 5 zeer rijk uitgeruste familie-suites met separate slaapkamers, woonkamer met royale zithoek en grote eettafel en een luxe badkamer. Twee kamers zijn geschikt zijn voor mindervalide gasten.

Het ontbijtbuffet van Strandhotel Bos & Duin is alom vermaard. Uitsluitend verse ingrediënten waaronder natuurlijk ook verse jus d' orange maken onderdeel uit van een heerlijk begin van de dag en een goede terugreis op uw vertrekdag. De, elke ochtend, vers bereide "Veggie Smoothie's" voorzien u van de benodigde dagelijkse hoeveelheid vitaminen.

Het restaurant is dagelijks geopend van 12.00 tot 15.00 uur voor de lunch en van 18.00 tot 20.00 uur voor het diner ( in de wintermaanden zijn er een
paar zondagen en maandagen dat er geen lunch mogelijkheden zijn en er een beperkte kaart word gevoerd). Reserveren voor het diner is gewenst!


Het is goed toeven in de hotelbar welke dagelijks geopend is vanaf 12.00 uur. Of u nu komt voor een lekker drankje, al dan niet vergezeld van een heerlijk bittergarnituur, of u wenst een lekker kopje koffie na een heerlijk diner u mag het zeggen. Met de kinderen nog even een spelletje uit de "spelotheek" uitkiezen is ook een mogelijkheid. Zomers kunt u genieten van de zon op het heerlijk rustig gelegen terras. WiFi is gratis aanwezig in de bar en op het terras.

Strandhotel Bos & Duin ligt op het waterrijke schiereiland Walcheren, direct aan de rand van het schoonste strand van Nederland.
Het Zeeuwse Oostkapelle ligt op enkele kilometers afstand van het mooie en gezellige Domburg, met zijn vele boetiekjes en terrasjes en tevens een golfbaan in de duinen. Dé plek waar welzijn en natuur samenvallen.

Strandhotel Bos & Duin heet u graag van harte welkom!

Aanbieding
Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking.


Contact

Strandhotel Bos & Duin
Duinweg 82
4356 GD Oostkapelle

Telefoon: 0118-583110
E-mail:
info@hotelbosenduin.nl
Website:
www.hotelbosenduin.nl