DE BOEKANIER HOTEL RESTAURANT

Heerlijk eten doet u bij restaurant de Boekanier.
In de keuken van de “Boekanier” zwaait de Chef de scepter. Vraag hem wat zijn kookstijl is en na een korte aarzeling is het antwoord: “Noem het maar Europees”. Frans, Spaans of Italiaans, hij deinst er niet voor terug om typische streekproducten in een ander jasje te hijsen.

Hij experimenteert graag. Zo heeft hij het recept voor de perfecte gerookte zalm ontwikkeld tot de zalm met de juiste smaak en bite. En met Zeeland denkt u natuurlijk meteen aan oesters, mosselen en kreeft? Maar Zeeland biedt ook een keur aan groentes, biologisch rundvlees (zelfs van runderen die grazen in Vrouwenpolder), boerenkazen of brood van Zeeuws vlegelmeel.

En gedurende het wildseizoen, dat zo rond half oktober begint, is er het wild rondom het natuurgebied de “Mantelinge”, wat ook een plekje op de kaart krijgt. Kortom, welk seizoen het ook is, er is altijd een hoop lekkers te proeven!

Na een lange dag in de frisse zeelucht of na een gezellige avond in het restaurant bent u ongetwijfeld toe aan uw welverdiende nachtrust.

De Boekanier Hotel Restaurant biedt de mogelijkheid om te verblijven in één van de modern uitgeruste rookvrije
hotelkamers of appartementen, waar de maritieme sfeer van het restaurant is doorgetrokken. De Boekanier is een écht 2-sterren familiehotel, met 5-sterren service en met een uitgebreid en afwisselend ontbijt!

Gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Hotel Restaurant de Boekanier ligt op 20 minuten loopafstand van het brede Noordzeestrand, vlakbij het Veerse Meer en op slechts 5,5 km afstand van het hotel vindt u het pittoreske dorpje Veere. De bekende badplaats Domburg ligt op 15 minuten rijden van Hotel Restaurant. Volop mogelijkheden dus voor een aangenaam kort of langer verblijf voor jong en oud. U kunt bovendien fietsen huren en er kunnen lunchpakketten worden bereid voor als u de omgeving wilt verkennen.

Graag van harte welkom!


Contact
De Boekanier Hotel Restaurant
Dorpsdijk 22-24
4354 AC Vrouwenpolder

Telefoon: 0118-591829
E-mail:
info@boekanier.nl
Website:
https://boekanier.nl
Volg De Boekanier Hotel Restaurant ook op Facbook en Instagram.