DE BOEKANIER HOTEL RESTAURANT

Na een lange dag in de frisse zeelucht of na een gezellige avond in het restaurant bent u ongetwijfeld toe aan uw welverdiende nachtrust.

De Boekanier Hotel Restaurant biedt de mogelijkheid om te verblijven in één van de modern uigeruste rookvrije hotelkamers of appartementen, waar de maritieme sfeer van het restaurant is doorgetrokken.
Geen van de kamers is hetzelfde, zij zijn echter allemaal warm en sfeervol gedecoreerd in nautische stijl.
Alle kamers en appartementen hebben comfortabele boxspring bedden van 90 x 200 cm, een eigen toilet en douche en/of ligbad. De kamers zijn  voorzien van centrale verwarming en hebben een LED Full HD televisie aangesloten op het kabelnetwerk. In de openbare ruimtes van het hotel is gratis WiFi beschikbaar.

Gratis parkeergelegenheid aanwezig.

De Boekanier is een écht 2-sterren familiehotel, met 5-sterren service en met een uitgebreid en afwisselend ontbijt! Natuurlijk kunt u in het
restaurant heerlijk lunchen en dineren. En is het mooi weer? Geniet dan lekker op het gezellige terras.

Hotel Restaurant de Boekanier ligt op 20 minuten loopafstand van het brede Noordzeestrand, vlakbij het Veerse Meer en op slechts 5,5 km afstand van het hotel vindt u het pittoreske dorpje Veere. De bekende badplaats Domburg ligt op 15 minuten rijden van Hotel Restaurant. Volop mogelijkheden dus voor een aangenaam kort of langer verblijf voor jong en oud. U kunt bovendien fietsen huren en er kunnen lunchpakketten worden bereid voor als u de omgeving wilt verkennen.

In het voor- en naseizoen worden aantrekkelijk geprijsde arrangementen voor u samengesteld.
Graag van harte welkom!

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de beschikbaarheid, actuele tarieven en eventuele
arrangementen.


Contact
De Boekanier Hotel Restaurant
Dorpsdijk 22-24
4354 AC Vrouwenpolder

Telefoon: 0118-591829
E-mail:
info@boekanier.nl
Website:
https://boekanier.nl
Volg De Boekanier Hotel Restaurant ook op
Facbook en Instagram.


Sfeer impressie hotel.