STRANDHOTEL BOS & DUIN

Op 500 meter van een van de breedste en schoonste zandstranden van Nederland ligt Hotel Bos & Duin. Een hotel waar men begrijpt wat gasten verwachten: rust, ruimte en vriendelijkheid. Met zonovergoten terras, rustieke lounge, sfeervolle bar en modern restaurant biedt het team u een zee aan comfort.

Het Strandhotel heeft 49 stijlvol, nette en functioneel ingerichte tweepersoons kamers en 5 zeer rijk uitgeruste familie-suites met separate slaapkamers, woonkamer met royale zithoek en grote eettafel en een luxe badkamer. Twee kamers zijn geschikt zijn voor mindervalide gasten.
Een leuke bijkomstigheid is het terras of balkon, waar de meeste kamers over beschikken. Zo uit bed de frisse zeelucht inademen. Wat een start voor een nieuwe dag.

Van het uitgebreide ontbijt tot na het diner, u kunt altijd terecht in het eigentijdse
restaurant van Strandhotel Bos & Duin.

Bij zonnig weer is het terras een heerlijke plek om te vertoeven. Of neem eens plaats in de ruime lounge met fraaie leestafel waar, zoals in het gehele hotel, gratis toegang tot WiFi mogelijk is. Bezoek nog even de bar voor een ‘afzakkertje’. Geniet van de buitensauna met ligterras op het dak.
Het hotel beschikt ook over een ontspanningsruimte met tafeltennis, tafelvoetbal, darts, pool-biljart en een spelotheek. In het hotel zijn tevens een fitnesskamer en een solariumkamer (zonnebank) aanwezig, mogelijk privé te reserveren bij de receptie.
Er is voldoende -afgesloten- parkeergelegenheid en een -afgesloten- fietsenstalling met oplaadpunt voor E-bikes. Tevens bestaat de mogelijkheid om fietsen te huren.

Of u nu zoekt naar een weekendje weg aan zee, of lekker over het strand van Walcheren wilt lopen: Bos & Duin ligt op het waterrijke schiereiland Walcheren, direct aan de rand van het schoonste strand van Nederland.
Het Zeeuwse Oostkapelle ligt op enkele kilometers afstand van het mooie en gezellige Domburg, met zijn vele boetiekjes en terrasjes en tevens een golfbaan in de duinen. Dé plek waar welzijn en natuur samenvallen.

Strandhotel Bos & Duin heet u graag van harte welkom!

Aanbieding
Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking.


Contact

Strandhotel Bos & Duin
Duinweg 82
4356 GD Oostkapelle

Telefoon: 0118-583110
E-mail:
info@hotelbosenduin.nl
Website:
www.hotelbosenduin.nl

Voor een sfeer impressie klikt u op onderstaan 360º view button.