BOUTIQUE HOTEL THE ROOSEVELT

Op het op het middelste plekje van het middeleeuwse centrum van Middelburg, gebouwd op de ‚burg’ waar Middelburg zijn naam aan dankt, vindt u Boutique Hotel The Roosevelt. Al bij binnenkomst ervaart u een warme plek waar het bijzonder goed vertoeven is. Een unieke bar, een heerlijke zithoek met open haard, charmante zitjes, verleidelijke hoekjes, warmte, sfeer en intimiteit.

Alle 28 kamers in het Boutique Hotel The Roosevelt zijn anders ingericht. Daarom kunt u uw eigen kamer uitkiezen. Zoals u mag verwachten zijn de kamers zeer comfortabel en compleet ingericht.
's Morgens wordt altijd een uitgebreid ontbijt (geen buffet) geserveerd met o.a. verse jus d'orange, biologische broodjes', yoghurt, Zeeuwse kaas en vleeswaren, Zeeuwse jam en nog een aantal heerlijkheden, (espresso) koffie van Red Beans, en exclusieve theesoorten van Betjeman & Barton.

Er is een mooi besloten buitenterras en een grote tuin waar u met mooi weer overdag en 's avonds kunt genieten van de rust en gezelligheid. Ook is er een kleine Sauna en Jacuzzi voor privé gebruik.

 

Tevens zijn er een wijnbar, cocktailbar, champagnebar en een plek om kleine ‘bites’ te eten van de kaart met kwalitatief hoogwaardige hapjes uit alle windstreken, de Zeeuwse geneugten zoals oesters en ‘kreukels’ ... en ook uit eten gaan bij Boutique Hotel The Roosevelt is een beleving.
In het hotel bevindt zich namelijk
Restaurant The Roosevelt, een mediterraan restaurant onder leiding van Chef Edi. Volgens Lekker één van de 500 beste restaurants van Nederland…

Als u aankomt kunt u voor de deur parkeren en inchecken. Over de parkeer mogelijkheden wordt u persoonlijk geïnformeerd.

Middelburg is een stad voor ontdekkers van imposante monumenten, sierlijke gevels en middeleeuwse straatjes. Maar ook voor liefhebbers van speciaalzaken, restaurantjes, pleintjes en terrassen. Het strand en een bezoekje aan buurtsteden als Domburg en Veere, maken een verblijf in Middelburg aantrekkelijk. Watersporters en golfers komen ook aan hun trekken met het strand en een 9 holes golfbaan op een 15 minuten rijden.

U ziet, er zijn genoeg redenen om een bezoek te brengen aan Middelburg en u te laten verwennen bij Boutique Hotel The Roosevelt.

 

Aanbieding
Gratis toegang voor 2 personen in het Zeeuws Museum.

Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid, boeking en eventuele arrangementen.

 

 

Contact
Boutique Hotel The Roosevelt
Nieuwe Burg 42
4331 AH Middelburg
 
Telefoon: 0118-436360
E-mail:
info@hoteltheroosevelt.nl
Website: www.hoteltheroosevelt.com
Volg Boutique Hotel The Roosevelt ook op Facebook en Twitter.


Sfeer impressie Hotel.