HOTEL ROYAL SAS VAN GENT

Het stijlvolle gastvrije Hotel Royal in Sas van Gent is een ideale uitvalsbasis voor allerlei activiteiten en uitstapjes in Zeeuws Vlaanderen en het Belgische Oost- en West Vlaanderen.

Het hotel heeft 51 ruime comfortabel en compleet ingerichte kamers, waaronder 19 appartementen. De hotelkamers zijn vanzelfsprekend van alle gemakken voorzien waaronder gratis WiFi. De appartementen zijn voorzien van keuken, woonkamer en 1 of 2 slaapkamers en worden per nacht, week of maand verhuurd. Royal is dus zeer geschikt voor zowel korte uitstapjes als langere verblijven.

's Morgens wordt een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd.

Er is toeristische info over de omgeving beschikbaar alsook de mogelijkheid om fietsen te huren.

In
restaurant Bottles kunt terecht voor een kopje koffie, lunch of diner. Er wordt graag met seizoen gebonden streekproducten gewerkt welke resulteren in een steeds wisselende menukaart. Bij mooi weer geniet u heerlijk op het terras.

De omgeving is zeker de moeite waard. Plaatsen als Terneuzen en Middelburg (via de Westerschelde tunnel) zijn met de auto goed bereikbaar en ook de Belgische steden als Gent, Brugge en Brussel. In de grensregio kunt u heerlijk wandelen en fietsen. Of u brengt een eens bezoek in een van de musea in de regio. Ook voor sportieve activiteiten als diverse watersporten, indoor skiën of golfen zit u goed bij Hotel Royal in Sas van Gent.

We verwelkomen u graag als gast.

Aanbieding
Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking.

 

Contact

Hotel Royal - Restaurant Bottles
Gentsestraat 11-13
4551 CC Sas van Gent

Telefoon: 0115-451853
Email:
info@royalhotels.nl

Website: www.royalhotels.nl


Sfeer impressie Hotel en Restaurant.