HOTEL VALKENHOF

Hotel Valkenhof ligt midden in het centrum van de mooie badplaats Zoutelande. Op loopafstand van het strand – de Zeeuwse Rivièra – en de gezellige dorpskern biedt het hotel sfeervolle kamers, appartementen par terre met terras, een ruim aanbod aan sfeervolle -familie- kamers met tuinterras, een gezellige bar en een rustige, omsloten binnentuin met heerlijke zonhoekjes.

De eenvoudige maar comfortabele kamers beschikken over een eigen douche, toilet, kleuren tv, radio en kluisje. Ook is gratis WiFi aanwezig.

's Morgens wordt een uitgebreid ontbijt geserveerd.

Gasten komen hier graag voor de stranden die op het zuiden liggen. Voor Nederland is dit een fenomeen. De zon schijnt bijna de hele dag recht op
het strand en de duinen bieden beschutting tegen de wind. De duinen van Zoutelande zijn de hoogste in de regio. Er zijn talloze prachtige fiets- en wandelroutes te ontdekken. Daarnaast kunt u natuurlijk de mooie oude stad Vlissingen bezichtigen, op 8 kilometer afstand van het hotel.

U zult ongetwijfeld genieten van het strandleven, watersport en van de bezoekjes aan de oude stadjes op het eiland Walcheren.

Bij DuneHotel Valkenhof is uw verblijf aan de Zeeuwse kust meer dan de moeite waard!

We verwelkomen u daarom graag als gast in Zoutelande waar de zon u toelacht!.
 
Aanbieding
Het gehele jaar door scherp geprijsde arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie (de eventuele beschikbaarheid en korting worden zichtbaar bij het invoeren van de boeking).


Contact

DuneHotel Valkenhof
Zuidstraat 9-11
4374 AJ Zoutelande  

Telefoon: 0118-561252
Email: info@hotelvalkenhof.nl
Website
www.dunehotels.nl
Volg DuneHotel Valkenhof ook op Facebook.


Sfeer impressie Hotel en omgeving.