HOTEL DE ZWAAN

In het Zeeuwse Schoondijke in de gemeente Sluis vindt u het gezellige en sfeervolle familiehotel De Zwaan. Schoondijke is een klein gezellig dorpje in het westen van Zeeuws Vlaanderen. Deze streek biedt vele mooie plekjes, zoals oude smokkelpaden en karakteristieke boerderijen.

De 15 comfortabele kamers zijn ingericht met boxspring bedden, eigen douche en toilet, TV en gratis WiFi. In de luxe kamers is ook een zitje aanwezig en in de pluskamers een bad.

In het restaurant kunt u ’s morgens genieten van een uitgebreid ontbijt! Het restaurant is vervolgens tot 16.30 uur geopend voor een heerlijk kopje koffie/thee of een drankje met eventueel iets lekkers van de
borrelkaart.
Het restaurant is voorzien van een terras, waar u bij mooi weer kunt genieten van de zon!
Hotelgasten zijn voor een diner van harte welkom bij ‘Boone’ (restaurant tegenover het hotel).

Direct naast het restaurant vind u de lounge, waar u lekker kunt ontspannen, een boek kunt lezen of gezellig een praatje kunt maken, met daarbij uitzicht over het marktplein. Wanneer u bijv. een drankje in het restaurant heeft besteld, kunt u deze uiteraard ook hier nuttigen. Buiten de openingstijden kunt u gebruik maken van de Service Bar.

Rondom het hotel kunt u gratis parkeren en uw fiet(sen) kunt u stallen op het plaatsje achter het hotel. Er is oplaatpunt voor E-bikes aanwezig.En heeft u geen fiets bij u dan kunt u deze te huren bij fietshandel: Taco te
Schoondijke of Fietswereld De Winter te Breskens.

Hotel De Zwaan in Schoondijke ligt op nog geen 10 minuten rijden van het strand en Breskens. Daarnaast vormt het hotel een prima startpunt om een bezoek te brengen aan grotere plaatsen als Sluis, Knokke en Brugge. Tijdens uw verblijf in het hotel kunt u genieten van de omgeving en de rust. In de omgeving zijn diverse fiets- en wandelroutes te volgen. Het is ook mogelijk om in een van de omliggende grotere plaatsen gezellig te winkelen.

Jaap & Kommy Klijn
verwelkomen u graag als gast.

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking over de actuele arrangementen.

 

 

Contact 
Hotel De Zwaan
Prinses Beatrixstraat 1
4507 AH Schoondijke

Telefoon: 0117-402002 
E-mail:
info@hoteldezwaan.nl 
Website:
http://hoteldezwaan.nl/
Volg Hotel De Zwaan ook op Facebook.


Sfeer impressie Hotel.