HOTEL HULST

Hotel Hulst is een gezellig hotel vlakbij het historische centrum van Hulst. Het is een hotel waar persoonlijke benadering en gastvrijheid voorop staan.

Het hotel beschikt over eenpersoons, tweepersoons en driepersoons kamers met eigen badkamer, sanitair, haarföhn en flatscreen TV. Daarnaast is een appartement met woonkeuken aanwezig voor langer verblijf. In alle kamers is tevens gratis WiFi ter beschikking.
Enkele kamers bevinden zich op de begane grond en een aantal kamers zijn met de lift bereikbaar.

Vanaf ’s ochtends zes uur kunt u van een uitgebreid ontbijtbuffet gebruik maken en in het weekend begint het ontbijt om zeven uur. Het hotel beschikt over een eigen bar waar verschillende (lokale) bieren te verkrijgen zijn. Dineren kunt u ’s avonds in Brasserie Leon. De keuken biedt een variatie aan gerechten tegen een goede prijs kwaliteit verhouding.
In de directe omgeving van het hotel is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Het hotel kijkt uit op de vestingwallen en de binnen- en buitenvest. De Vlaamse steden Antwerpen, Gent en Sint Niklaas liggen op een steenworp afstand en zijn zeker een bezoek waard. Het Zeeuws Vlaamse Hulst is één van de best bewaarde vestingen van de Benelux. De vestingwallen die rond de stad liggen zijn nog vrijwel intact, net als de vest (gracht) die eromheen ligt.
De vele winkels van Hulst zijn 7 dagen per week geopend, waardoor er altijd beweging op straat is. Zondag is zelfs de drukste dag van de week! De terrasjes die u op de verschillende pleinen ziet nodigen altijd uit om heerlijk te genieten van het Bourgondische leven in deze heerlijke vestingstad.

Zeeuws Vlaanderen is ook uitstekend geschikt om te fietsen en te wandelen langs kreken, dijken en het unieke Natuurpark 'Het Verdronken Land van Saeftinghe'. Er zijn verschillende wandelroutes en -netwerken en fietsroutes en -netwerken. En wanneer u zelf geen fiets meeneemt kunt u deze bij het Hotel huren.

U bent van harte welkom in Hotel Hulst!

Aanbieding
Als u rechtstreeks boekt bij Hotel Hulst ontvangt u een echte
Zeeuwse welkomstattentie!

Contact
Hotel Hulst
Van der Maelstedeweg 4
4561 GT Hust

Telefoon: 0114-319830
E-mail:
info@hotelhulst.nl
Website: www.hotelhulst.nl
Volg Hotel Hulst ook op Facebook.


Sfeer impressie Hotel en omgeving.