VILLAHOTEL VLISSINGEN


Villahotel Vlissingen heeft na een grondige renovatie haar deuren weer geopend voor gasten. Het gehele interieur is totaal gerenoveerd en voldoet weer optimaal aan de wensen van u als gast. Vlissingen is een stad met een bijzondere en opvallende architectuur. Villahotel Vlissingen is opgezet in een Art Nouveau stijl en valt direct op wanneer u er langs rijdt. U heeft de mogelijkheid om in dit fraaie Jugendstil Villahotel in hartje Vlissingen (2 minuten van het centrum en 2 minuten van de Boulevard) te verblijven.


De mooie kamers zijn voorzien van comfortabele bedden met matrassen van hoge kwaliteit. Ook heeft iedere kamer een eigen douche, wastafel en toilet. Badjas, slippers en een Föhn zijn aanwezig. Tevens heeft ieder kamer een TV, koffie en thee faciliteiten, een zitje, airco en is draadloos internet beschikbaar.
En voor wie helemaal verwent wil worden. De luxe kamer is voorzien van een heerlijk groot bubbelbad voor twee personen.

s' Morgens wordt een uitgebreid ontbijt geserveerd in de mooie lichte ontbijtruimte.

De bar is altijd open. Met uw special pas kunt u drankjes halen bij de bar ook als deze onbemand is.

De ligging van het Hotel is perfect voor ieder doel. In de nabije omgeving zijn voldoende parkeermogelijkheden. In het hotel krijgt u een Parkeerkaart zodat u zonder kosten kunt parkeren.


Vlissingen, stad aan zee, heeft een rijk maritiem heden en verleden. Breng een bezoek aan Vlissingen om lekker uit te waaien aan de langste zeeboulevard van Nederland, waar u de voorbijvarende schepen bijna kunt aanraken! Sta oog in oog met zeeheld Michiel de Ruijter, hoor de klanken van het windorgel. In het midden van de Boulevard bieden terrassen de nodige ontspanning.

Kom, geniet en ontspan in Vlissingen de stad met de beroemde boulevard die uniek is in Europa!

Aanbieding
Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking.

 

Contact
Villahotel Vlissingen
Spuistraat 59
4381 HP Vlissingen

Telefoon: 06-52438804
E-mail:
info@villahotelvlissingen.nl
Website:
www.villahotelvlissingen.nlSfeer impressie Villahotel en omgeving.