CAMPING ZEEUWS GENIETEN

In Zeeland, daar waar het leven goed is, op het smalste stukje van Zuid-Beveland vindt u de knusse minicamping Zeeuws Genieten. Gelegen in de polder van Waarde met volop ruimte en natuur om u heen, komt u helemaal tot rust.

De kleine camping telt slechts acht kampeerplekken, waarvan twee speciaal voor campers. Er is een gloednieuw sanitairgebouw met lekkere warme douches welke ook is ingericht voor personen die rolstoelgebonden zijn. Er is een koelkast voor algemeen gebruik en een gezamenlijke ruimte met boeken en spelletjes. Voor wie geen eigen kampeermiddel heeft of de uitrusting liever een keertje thuis laat zijn er twee compleet ingerichte safaritenten te huur, elk geschikt voor vier personen. De gezellige pipowagen Mamaloe biedt plaats aan zes personen, ideaal voor grotere gezinnen.

Bij aankomst wacht u een warm welkom van Iris en Lau, die behalve een camping en eterij ook een fruitteeltbedrijf runnen. Boer Lau laat met alle
plezier zien hoe de lekkerste aardbeien, kersen, frambozen en pruimen worden geteeld. En de -klein- kinderen mogen boer Lau helpen in de moestuin, bij het eieren rapen in het kippenhok of gewoon lekker buiten in de speeltuin ravotten. Ook is er een dierenweide waar kinderen (onder begeleiding van een volwassene) mogen aaien, knuffelen en helpen met voeren.

Bij eterij Iris kunt u proeven van de oogst én van heel veel ander lekkers. Wanneer het mooi weer is zoekt u een plekje buiten op het terras en op minder mooie dagen lekker binnen bij de houtkachel. Wat een luxe, een 
eterij bij de camping.


De prachtige Zeeuwse natuur van de polder van Waarde leent zich ook uitstekend om een mooie wandeling te maken of heerlijk te gaan fietsen. En wanneer u geen fiets heeft meegenomen? Geen probleem want een fiets huren is mogelijk. Ook is er de mogelijkheid om uw E-bike op te laden.

Iris en Lau ontvangen u graag als gast.

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de actuele tarieven en eventuele arrangementen.


Contact
Camping Zeeuws Genieten
Weelweg 21
4414 RS Waarde

Telefoon: 06-38259276
E-mail:
zeeuwsgenieten@outlook.com
Website:
zeeuwsgenieten.com
Volg Camping Zeeuws Genieten ook op
Facebook en Instragram.


Sfeer impressie camping