MINICAMPING PITTEPERK

Wakker worden op een rustige boerderijcamping in de prachtige omgeving van Walcheren vlakbij strand en zee, dat kan op Minicamping Pitteperk.

De ruime campingplaatsen zijn geschikt voor zowel camper, caravan als tent. Er zijn 4 douches en 4 toiletten die er heel netjes en verzorgd uitzien. Ook zijn een wasmachine, een droger, koelkast, vriezer, fornuis en koffiezetapparaat voor de kampeergasten beschikbaar. Afwassen kunt u lekker binnen doen, dus altijd lekker uit de regen en wind.

In overleg zijn huisdieren (mits aangelijnd) toegestaan. Op het hele terrein is gratis WiFi beschikbaar. Voor de kinderen zijn er enkele speeltoestellen op het terrein aanwezig.

En voor wie geen eigen kampeermiddelen heeft zijn er enkele
stacaravans te huur. Deze zijn voorzien van eigen douche met toilet en keuken met  koelkast, koffiezetapparaat en waterkoker. Bij de stacaravans zijn geen huisdieren toegestaan.

Minicamping Pitteperk in Koudekerke maakt onderdeel uit van de gelijknamige melkveehouderij/zorgboerderij met 90 melkkoeien en jongvee.
Naast de boerderij en camping is er een kaasboerderij. Van de melk wordt kaas en karnemelk geproduceerd en verkocht in de eigen boerderijwinkel waar u ook iedere ochtend verse broodjes en andere verse producten kunt kopen.

Pitteperk ligt in het landelijke gebied van Walcheren met veel wandel- en fietpaden, tegenover het bos van Ter Hoge, net onder monumentenstad Middelburg. Zee en strand liggen maar op enkele kilometers afstand van de camping. Walcheren heeft alles wat een vakantieganger zich maar kan wensen. Rust, ruimte, strand, zee, bos, cultuur etc. In het toeristenseizoen zijn er tal van evenementen en mocht het eens een dagje minder mooi weer zijn, dan zijn er diverse musea en dag-attracties in de nabije omgeving.

Kortom, Minicamping Pitteperk is een fantastische plek om van de boerderij, natuur, cultuur en de rust te genieten.

Aanbieding
Klik op onderstaan button voor de actuele tarieven en eventuele
arrangementen.

 

Contact
Minicamping Pitteperk
Breeweg 21
4371 SB Koudekerke


Telefoon: Marjan: 06-12360422
E-mail:
camping@pitteperk.nl
Website:
https://pitteperk.nl
Volg Minicamping Pitteperk ook op
Facebook.


Sfeer impressie camping en boerderij.