CAMPING CASSANDRIA-BAD

Midden in de Zeeuwse polder, nabij natuurpark het Zwin en de Belgische grens, op 1500m van het strand vindt u Camping Cassandria-Bad. De familiecamping staat bekend om rust en ruimte in het voor- en najaar en in het hoogseizoen volop animatie, activiteiten en entertainment voor de hele familie.

De kampeervelden zijn voorzien van water en stroom, alsook TV aansluiting. Er zijn ook kampeervelden vlakbij de speeltoestellen zodat de -klein- kinderen zich lekker kunnen uitleven. En is het een dagje minder mooi weer, dan kunnen ze in de binnenspeeltuin hun energie kwijt. Vooraan op het terrein liggen de verharde camperplaatsen.

Bent u meer van het glamperen in plaats van kamperen, dan zijn er voor u ook luxe verhuuraccommodaties. De stacaravans, chalets en Long beaches hebben alle comfort en zijn lekker ruim. Ze hebben elk een eigen terras en variëren van 2 tot 3 slaapkamers. Luxe, comfort en toch het campinggevoel.

Iedere dag vers gebakken broodjes halen bij de receptie, krantje mee en onder het genot van een kopje koffie of thee, de dag beginnen. ’s Middags een boek lezen uit de mini-bib of de regio verkennen op de fiets. Luxe fietsen en E-bikes zijn te huur bij de receptie. Tijdens uw verblijf even de was doen, is ook geen probleem, met 2 machines en 1 droger. In het
weekend kunt u bij op de camping terecht voor de makkelijke maaltijd. Dan is de frituur open voor verse frietjes, snacks en pizza.

Met de feestdagen en in de schoolvakanties (zuid) zorgt het animatieteam voor voldoende activiteiten voor -klein- kinderen, tieners en voor u. Maar ook de regio biedt voldoende bezienswaardigheden, die u zeker wilt bekijken. Vraag daarom naar de mooie fiets- en wandelroutes aan de balie.
Iemand zei ooit: “Zeeuws Vlaanderen is een landje apart”.

Daarom graag tot ziens.


Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de
last minutes.


Contact
Camping Cassandria Bad
Strengweg 4
4525 LW Retranchement

Telefoon: 0117-392300
E-mail:
info@cassandriabad.nl
Website:
www.cassandriabad.nl
Volg Camping Cassandria Bad
Facebook en Instagram.