MINICAMPING DE VERGEETHOEK

In de lente vogels kijken, in de zomer pootjebaden, bij mooi weer om het kampvuur zitten en in het naseizoen fruit plukken. Er is van alles te doen, maar niets hoeft. Vanuit een campingstoel de boel de boel laten, dat doet een mens goed. Nabij het pittoreske plaatsje Borssele vindt u de De Vergeethoek, een Minicamping voor iedere natuurliefhebber.

De camping heeft zeer ruime plaatsen (ruim 400 m²) welke geschikt zijn voor tent, caravan en camper verdeeld over 5 velden met elk hun eigen sfeer. De sanitaire voorzieningen zijn erg netjes en schoon. Er is een eigen bibliotheek met boeken, tijdschriften, stripboeken en diverse puzzels. Ook is WiFi beschikbaar. Vóór de bibliotheek is een ontmoetingsplaats met een picknicktafel, een vuurkorf en een BBQ.
De knusse theetuin is een ideale plek om af te koelen. U kunt er thee, koffie, fris of iets lekkers bestellen. Er is een ruime keuze uit hapjes, snacks en ijsjes.

Dieren die u kunt zien zijn o.a. fazanten, hazen, konijnen, egels, uilen, diverse roofvogels, spechten, vlaamse gaaien, puttertjes, vliegenvangers en roodborstjes. En de "fruitwei" is werkelijk een plaatje. De appel-, peren- en pruimenbomen staan in het voorjaar prachtig in bloesem. Als het fruit rijp is in september kunt u als gast meehelpen plukken en koken.
Ook voor de visliefhebber is er veel te halen want de Westerschelde bevind zich op nog geen 200 meter afstand van het kampeerterrein. Eventueel kunt u een hengel huren.

Bent u benieuwd naar wat er nog meer te doen is in Midden Zeeland?
In de wijde omgeving is het heerlijk fietsen, met diverse leuke uitzichten op de polders. En u kunt wandelen in het vlakbij gelegen natuurgebied, waar diverse vogels zoals ganzen en zelfs ooievaars te zien zijn.

Goes, Vlissingen, Middelburg en Terneuzen liggen op nog geen 20 minuten afstand vanaf de camping en ook Brugge, Antwerpen en Gent zijn goed bereikbaar.
Het zoeken naar haaientanden op het strandje 'de Kaloot' op nog geen 10 minuten van de camping geniet nationale bekendheid.
Ook de Westerschelde, waar dagelijks diverse schepen van en naar Antwerpen te zien zijn, biedt werkelijk een fantastisch uitzicht en geeft een heerlijk vakantie gevoel.

Voor wie de drukte van de strandcampings wil vermijden en wil genieten van kust, rust, ruimte en natuur is Minicamping De Vergeethoek dé ideale plek.

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de tarieven, eventuele arrangementen en boeking.


Contact
De Vergeethoek
Catalijneweg 45
4454 PJ Borssele

Telefoon: 0113-350489 / 06-83298528
E-mail:
info@vergeethoek.nl 
Website:
www.vergeethoek.nl
Volg De Vergeethoek ook op Facebook.


Sfeer impressie camping.