OBA’S HOFJE MINICAMPING

Rustig gelegen op het Zeeuwse platteland net buiten Oostkapelle en dicht bij het strand en prachtige duingebieden vindt u minicamping Oba’s Hofje.

De ruime staanplaatsen liggen op een mooi grasveld en hebben allemaal een eigen stroomvoorziening. Het kampeerterrein wordt omgeven door bomen die beschutting bieden tegen eventuele wind.

In het sanitairgebouw, duurzaam en milieuvriendelijk verwarmt, zijn douches met warm en koud water en twee wascabines met warm en koud water. Ook zijn hier de toiletten en een stortplaats voor uw chemisch toilet. Aan de buitenzijde van het gebouw bevindt zich een spoel- en wasruimte met warm en koud water.
Tevens is er wasmachine (munten) en een koelkast voor algemeen gebruik.

Voor de (klein) kinderen is er naast het kampeerterrein een speelveld met een speeltoestel, een zandbak en schommels. Ook is er een grote trampoline en een voetbalveld. Veel kinderen genieten van de dierenweide met geiten, kippen en konijnen.
Bij slecht weer kunnen de kinderen zich prima vermaken in de grote schuur.
Daar zijn o.a. een tafeltennistafel en een tafelvoetbalspel aanwezig.

Het kampeerterrein is autovrij, dat maakt de camping rustig en veilig. U kunt uw auto op het parkeerterrein op het erf parkeren.

De camping is een ideale uitvalsbasis voor dagjes uit. De centrale ligging maakt het mogelijk te wandelen in de natuur, een heerlijke dag op het strand door te brengen (huur strandhuisje is mogelijk), te fietsen en te wandelen in de duinen of te winkelen in een gezellige stad. Plaatsen als Domburg, de hoofdstad Middelburg en het historische stadje Veere zijn zeker een bezoek waard. Ook een bezoek aan het Deltapark Neeltje Jans loont de moeite.
Er is een informatierek met folders over uitstapjes in de omgeving en over de activiteiten die tijdens uw verblijf op de camping plaatsvinden.

En bent u een paardenliefhebber? Ook dan kunt u op de camping terecht. Tijdens de zomermaanden bestaat de mogelijkheid om in overleg uw paard te stallen zodat u tijdens uw verblijf het Zeeuwse landschap te paard kunt verkennen.

Familie van den Broeke hoopt u graag als gast te ontmoeten in Zeeland!

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de actuele tarieven en eventuele
arrangementen.


Contact
Oba’s Hofje Minicamping
Kalfhoekseweg 2
4356 RK Oostkapelle

Telefoon: 0118 – 583726
E-mail:
info@obashofje.nl
Website:
www.obashofje.nl
Volg
Oba’s Hofje Minicamping ook op Facebook.


Sfeer impressie camping.