MINICAMPING DE CATSHOEK

Kamperen in een streek met de bewezen meeste zonuren van Nederland, landelijk gelegen en rondom in het groen. Rust, ruimte, gastvrijheid, met één van de mooiste stranden van Zeeland en met een aantal prachtig bewegwijzerde fietsroutes en wandelroutes door Zeeuws Vlaanderen binnen handbereik.
Dat is minicamping 'De Catshoek' te Nieuwvliet, dé familiecamping bij uitstek!

De ruime staanplaatsen (minimaal 150 en voorzien van 10 ampère stroom) zijn aan drie zijden omringd met groene beplanting zodat u volop kunt genieten van uw privacy. Aan de voorzijde heeft u een vrij uitzicht over de weidse polder en een speelweide waar jong en oud zich kunnen uitleven met een spelletje voetbal, volleybal of kunnen vliegeren.

Er is een mooi schoon sanitairgebouw en er is een droog en strijkgelegenheid. Tevens kunt u gebruik maken van een koel en vriesgelegenheid.

In de recreatieruimte kunt u genieten van het samenzijn met andere gasten, onder het genot van een drankje dat u kunt nuttigen uit de aanwezige koelkast (tegen geringe vergoeding). Jong en oud kunnen er een spelletje doen of lekker tv kijken, en uiteraard is hier vrije WiFi!

Op de centraal gelegen wei lopen boerderijdieren zoals pony’s, schapen, geiten en kippen.
Honden zijn niet toegestaan.

Bij aankomst op onze ruime camping kunt u rekenen op een hartelijk ontvangst en wordt u met raad en daad bijgestaan om een voor u zo prettig mogelijke vakantie te realiseren. Het gastvrije en welkome verblijf zullen als een warme herinnering in uw gedachten blijven.

Ervaar het, en u zult het beamen.


Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de actuele tarieven.


Contact
Minicamping 'De Catshoek'
Eddy en Monique van Campen–de Winter
St. Bavodijk 29
4504 AB Nieuwvliet

Telefoon: 06-55322285
E-mail:
info@minicampingdecatshoek.nl
Website:
https://minicampingdecatshoek.nl
Volg
Minicamping 'De Catshoek' ook op Facebook en Instagram.


Sfeer impressie camping.