RECREATIECENTRUM DE VOGEL

Recreatiecentrum De Vogel in Zeeland is een 5-sterren familiecamping met overdekt zwembad liggend aan een groot recreatiemeer. De gezellige familiecamping biedt alle
faciliteiten om de hele familie/gezin de aller leukste vakantie te laten beleven.

Op de ruime groene kampeervelden van de camping is voor iedere kampeerder een passende plaats want bij Recreatiecentrum De Vogel heeft u keuze uit verschillende soorten kampeerplaatsen. Zo liggen een aantal plaatsen direct aan het water met een prachtig uitzicht over het meer en hebben een aantal plaatsen zelfs privé sanitair! Natuurlijk beschikken de kampeerplaatsen over gratis WiFi (m.u.v. basis plaatsen).

De kampeerplaatsen zijn altijd in de buurt van een sanitairgebouw. Over heel de camping zijn vijf sanitairgebouwen. De grotere gebouwen zijn luxe uitgerust en voorzien van toiletten, douches, familiedouches, kindersanitair en sanitair voor mindervaliden. Ook zijn enkele sanitairgebouwen voorzien van een wasserette.

Ja, verblijven op Recreatiecentrum De Vogel is optimaal genieten van het buitenleven voor jong en oud met alle comfort binnen handbereik of u nu komt kamperen met eigen tent, caravan of camper.

En wilt u graag uw hond meenemen op vakantie? Dat kan, want bij
Recreatiecentrum De Vogel is ook uw huisdier van harte welkom.

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de diverse
kampeerarrangementen.


Contact
Recreatiecentrum De Vogel
Vogelweg 4
4585 PL Hengstdijk

Telefoon: 0114-681625
E-mail:
info@de-vogel.nl
Website:
www.de-vogel.nl
Volg Recreatiecentrum De Vogel ook op
Facebook en Instagram.

Klik op onderstaande afbeelding voor een virtuele rondleiding.