MINICAMPING DE BLOEMENTUIN

Rust en ruimte ervaren met uitzicht op een kleurrijke bloementuin, dat is Minicamping De Bloementuin. De camping ligt op het Zeeuwse platteland in Sint Annaland op steenworpafstand van de Krabbenkreek.

De ruime staanplaatsen (ca. 100
m²) hebben ieder een eigen stroom- en wateraansluiting, vuilwater afvoer en gratis WiFi.  Er zijn 4 douches (zonder muntensysteem) en 4 wc's (toiletpapier, handzeep en doekjes zijn aanwezig). Ook zijn er 2 overdekte afwasplaatsen.

Tevens is er een natuurlijke speeltuin voor de kinderen aanwezig op de autovrije camping. Honden zijn welkom.

Naast het terrein van de camping bevindt zich de pluktuin die van mei tot en met september geopend is om een mooi boeket bloemen te plukken. Voor koffie, thee en een ijsje is er de Jungle theetuinDe kwekerij kent een breed assortiment aan bomen en planten waaronder ook bijzondere, zeldzame en exotische  planten. 

Als u 's ochtends wakker wordt is de kans groot dat u de konijntjes of fazanten ziet rondscharrelen op de camping.

Of u nu houdt van fietsen, duiken, wandelen of zwemmen, Minicamping De Bloementuin is hier de perfecte uitvalbasis voor. Het strandje aan de Oosterschelde is een paar honderd meter lopen. U kunt er prima wandelen, fietsen en van de natuur op het Zeeuwse eiland Tholen genieten. Ideaal voor rustzoekers.

Daarom welkom bij Minicamping De Bloementuin!


Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de actuele tarieven en eventuele
arrangementen.


Contact
Minicamping De Bloementuin
Nieuwlandseweg 3
4697 RK Sint Annaland

Telefoon: 06-51168392
E-mail:
kpvandijke@zeelandnet.nl 
Website:
www.minicamping-de-bloementuin.nl
Volg Minicamping De Bloementuin ook op Facebook.