MINICAMPING HOEVE HOFWIJK

Op het mooie eiland Noord-Beveland, net boven het dorp Kamperland, ligt Hoeve Hofwijk.

De voormalige boerderij heeft een Camping met ruime plaatsen, uitgerust met alle voorzieningen zoals elektra aansluiting (16 ampère), wateraansluiting, vuilwaterafvoer en gratis WiFi.

Het verwarmde sanitairgebouw is alleen voor kampeerders toegankelijk. U vindt hier algemene douche/toiletruimtes maar het biedt ook een aantal kampeerders een complete privé badkamer met douche, toilet en kastruimte. 
2 privé badkamers zijn ingericht voor invaliden. Het sanitair is van topniveau!
Voor gasten is er ook een afwasgelegenheid met heet water, een wasmachine en een wasdroger beschikbaar

Tevens is er een afsluitbare fietsenstalling. Gratis parkeren kunt u op eigen terrein.
Honden zijn (mits aangelijnd) welkom.

’s Morgens kunt u gebruik maken van een broodjesservice.

De receptie is in de koffie-/theeschenkerij. Hier kunt u naast koffie of thee genieten van huisgemaakt gebak en zelfgebakken wafels, van frisdranken, een glas wijn of bier. Ook is er de mogelijkheid om te ontbijten met een kopje koffie of thee, verse jus d’orange, een vers gebakken croissantje of juist een lekker uitgebreid ontbijt met eieren en spek. Voor lunchen is er onder andere keuze uit diverse heerlijke belegde broodjes en huisgemaakte soep. Bij  mooi weer kunt u natuurlijk plaatsnemen op het ruime gezellige terras.

Vanaf de camping bent u met de auto, de fiets of te voet zo aan het Noordzeestrand, waar zelfs in het hoogseizoen nog rustige plekjes te vinden zijn. Ook ligt het natuurpark Oosterschelde en het dorp Kamperland erg dichtbij.

Kortom, bij Hoeve Hofwijk heeft men alles in huis en bij de hand om u te laten genieten van een heerlijk ontspannen verblijf in de mooie Zeeuwse omgeving rond Kamperland!
Daarom graag van harte welkom.

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de actuele tarieven en eventuele
arrangementen (tab tarieven).

 

Contact
Hoeve Hofwijk
Hofwijkweg 1
4493 NV Kamperland

Telefoon
: 06-51647614
E-mail:
info@hoevehofwijk.nl
Website: https://hoevehofwijk.nl

Volg Hoeve Hofwijk ook op Facebook en Twitter.


Sfeer impressie camping.